Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-vos un millor sevei al usuari. Si continues navegant, entenem que autoritzeu l'ús d'aquestes cookies.      Més informació
Imatge capçalera portada

Badalona Serveis Assistencials

SOU A: INICI
04/08/2015
Les V Jornades TIC de BSA se celebraran el 12 i el 13 de novembre a CosmoCaixa

Badalona Serveis Assistencials (BSA) celebrarà els dies 12 i 13 de novembre, a CosmoCaixa Barcelona, la cinquena edició de les seves jornades dedicades a les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), sota el títol “L’atenció integrada, la solució als reptes de la societat actual”.

Les V Jornades TIC de BSA s’adrecen, entre d’altres, a professionals i gestors del món sanitari i social, responsables polítics dels sistemes públics de salut, professionals dels àmbits de les noves tecnologies i les assegurances i comunitats de pacients.

Trobareu més informació sobre l’acte, incloent el programa provisional i la forma d’inscripció, a l’apartat "Jornades" d’aquesta mateixa web.

Les V Jornades TIC de BSA compten amb el patrocini de T-Systems, Costaisa, Arvato Bertelsmann, IPSILON, IN2 i AMBAR Informàtica i amb el suport de l’Obra Social "la Caixa".