Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-vos un millor sevei al usuari. Si continues navegant, entenem que autoritzeu l'ús d'aquestes cookies.      Més informació
Imatge capçalera portada

Badalona Serveis Assistencials

SOU A: INICI
29/07/2014
L'activitat física moderada és bona, tot i que faci calor
header_consells_estiu_activitat_fisica.png

L’estiu és un molt bon moment per fer exercici i mantenir-se actius, ja que hi ha més temps de lleure, més hores de llum i més possibilitats de fer activitats en grup. L’Agència de Salut Pública de Catalunya ha preparat un decàleg amb recomanacions per poder realitzar activitat física de forma segura, tot i la calor pròpia d’aquesta època de l’any.

Aquí trobareu mapes de rutes saludables dels municipis de Catalunya que participen al Pla d’Activitat Física, Esport i Salut (PAFES) amb recomanacions per passejar amb la seguretat d'estar realitzant activitat física que millorarà la vostra salut.

Independentment de l'època de l'any, fer activitat física moderada ajuda a mantenir-se en forma, a seguir un patró de vida més saludable i a prevenir diversos problemes de salut. Si voleu llegir més consulteu la recomanació sobre activitat física d'aquesta pàgina web.


DATA PUBLICACIÓ: 28/07/2014