Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-vos un millor sevei al usuari. Si continues navegant, entenem que autoritzeu l'ús d'aquestes cookies.      Més informació
Imatge capçalera
SOU A: INICI
14/02/2016
Un projecte d'atenció a nens en risc d'exclusió de Casal dels Infants rebrà suport econòmic de professionals de BSA
ImatgeacteTeamingBSA_3feb16.JPG

El projecte “Casal Obert Infantil de Llefià” del Casal dels Infants de Badalona - La Betsaida, que té com a objectiu donar suport a nens i nenes en risc d’exclusió social, ha estat escollit per beneficiar-se dels fons aportats, els anys 2016 i 2017, per professionals de Badalona Serveis Assistencials (BSA) en el marc de la iniciativa solidària Teaming.

La iniciativa “Casal Obert Infantil de Llefià” ofereix acompanyament socioeducatiu, accions ludicoeducatives i de coneixement de l’entorn, reforç escolar i formació en hàbits d’higiene i d’alimentació, entre altres activitats. Al voltant de 75 nens i nenes d’edats compreses entre 3 i 12 anys són atesos diàriament (de dilluns a divendres) en el marc d’aquest projecte de l’ONG Casal dels Infants, que durant dos anys comptarà amb el suport econòmic dels treballadors de BSA.

Un total de 10 projectes solidaris han concorregut a la sisena convocatòria Teaming a BSA. La proposta de l’associació Casal dels Infants ha estat escollida mitjançant una votació oberta a tots els professionals de l’organització que participen en la iniciativa Teaming, que consisteix a descomptar mensualment un euro de la nòmina dels treballadors que ho desitgen per tal de destinar-lo a un projecte solidari.

DES DE 2007

Un grup de professionals de BSA va engegar el Teaming a l’organització sanitària municipal l’any 2007 arran de la celebració de la I Jornada de Responsabilitat Social Corporativa, en la qual va participar Jil van Eyle, creador d’aquesta iniciativa solidària basada en les microdonacions. En aquests moments són 170 els treballadors que destinen un euro mensual de la seva nòmina al fons del Teaming.

Entre 2008 i 2013 els diners recollits van beneficiar iniciatives desenvolupades a l’Índia per la Fundació Laia Mendoza i per Laia Foundation-Vedanthangal Sangam. Entre altres accions, es va dur a terme un projecte per fomentar la supervivència infantil i es va rehabilitar una escola bressol.

En el període 2014-2015 els diners aportats pels treballadors de BSA es van destinar al projecte “Investigació biomèdica en una malaltia minoritària: la síndrome de Defectes Congènits de la Glicosilació (CDG)”, de l'Associació Espanyola de la Síndrome CDG

CASAL DELS INFANTS A BADALONA

L’ONG Casal dels Infants va néixer al barri del Raval de Barcelona fa més de 30 anys i, des de en fa més de 8 és present a Badalona, en concret a Sant Roc i Llefià. Fa gairebé un any va inaugurar el Casal dels Infants Badalona-La Betsaida, que dóna suport a nens, joves i famílies i desenvolupa, entre altres projectes, el casal obert infantil que es beneficiarà de les aportacions dels professionals de BSA.