Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-vos un millor sevei al usuari. Si continues navegant, entenem que autoritzeu l'ús d'aquestes cookies.      Més informació
Imatge capçalera portada

Badalona Serveis Assistencials

SOU A: INICI
18/12/2014
Comencen les obres de millora dels carrers Gaietà Soler i Santa Eulàlia, al voltant de l'Hospital Municipal de Badalona

Aquesta setmana s'inicien les obres de reurbanització dels carrers Gaietà Soler i Santa Eulàlia, que implicaran canvis en la circulació i l'estacionament al voltant de l'Hospital Municipal de Badalona. Els treballs es desenvoluparan en dues fases, entre altres coses per afectar el menys possible la logística relacionada amb el centre. 

La primera fase de les obres es concentrarà en un tram de Gaietà Soler, mentre que la segona afectarà la resta d'aquest carrer i Santa Eulàlia (fins a la Via Augusta). Tot i així, durant la primera fase ja no es podrà estacionar a Santa Eulàlia, ja que el carrer passarà a ser de doble sentit de circulació per permetre l'accés dels vehicles autoritzats (per exemple del proveïdor d'oxigen o de Pompes Fúnebres) a Gaietà Soler, al qual no es podrà entrar temporalment des de l'avinguda Martí i Pujol.

Mentre durin les obres, la base SEM, les ambulàncies, altres vehicles de transport sanitari i els cotxes del SAID podran estacionar en l'espai de carril bus situat entre la porta principal de l'Hospital i el pas de vianants del Servei d'Urgències.

L'Ajuntament de Badalona ha estat treballant en els darrers dies en la instal·lació de les senyalitzacions relacionades amb aquests canvis.DATA PUBLICACIÓ: 16/12/2014