Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-vos un millor sevei al usuari. Si continues navegant, entenem que autoritzeu l'ús d'aquestes cookies.      Més informació
Imatge capçalera
SOU A: INICI
23/10/2016
BSA se suma al Repte saludable per promoure l'activitat física a Montgat i Tiana
CartellRepteSaludable.JPG

Montgat i Tiana celebren del 17 d'octubre al 18 de novembre el Repte saludable, una iniciativa de promoció de l'activitat física organitzada pels ajuntaments dels dos municipis amb la col·laboració de Badalona Serveis Assistencials (BSA). 

Sessions de ioga, tai-txi, zumba o pilates, una gimcana familiar i dues passejades són algunes de les propostes incloses en el calendari del repte. Les activitats, obertes a tothom i en alguns casos amb inscripció prèvia, seran guiades per professionals de l'esport o la salut.

Les dues passejades són les propostes vinculades a BSA. La primera se celebrarà el 25 d'octubre i s'iniciarà en el Consultori Local de Tiana i la segona serà el 16 de novembre i partirà del Centre d'Atenció Primària Montgat. Els participants en les dues caminades, que es duran a terme 10 a 13 hores, aniran acompanyats de les infermeres de BSA referents a la zona del Pla d'Activitat Física Esport i Salut, impulsat pel Departament de Salut i la Secretaria General de l’Esport.

El programa d’activitats és disponible a l’arxiu adjunt.