Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-vos un millor sevei al usuari. Si continues navegant, entenem que autoritzeu l'ús d'aquestes cookies.      Més informació
Imatge capçalera
SOU A: INICI
20/04/2019
ÚLTIMES NOTÍCIES
CA4_DMT_lmed_novalloreda_CA.jpg

zBSA aula de salut targeto ABR19 b.jpg

zzCONCURSO.jpg

Reconeixement a l'atenció al pacient crònic de BSA
Els programes d'atenció al pacient crònic de BSA representen una de les 5 experiències en atenció integrada a Catalunya referents en innovació i bones pràctiques segons l'estudi europeu ACT@Scale. Aquest projecte europeu, inclòs en el marc del programa Horitzó 2020, ha fet públic el seu informe final "Experiences on Scaling Care Coordination and Telehealth Best Pratices" on s'hi descriuen i analitzen un total de 15 iniciatives europees d'atenció integrada que han estat seleccionades per la seva capacitat d'innovació i com a referents en bones pràctiques de salut. D'entre aquestes experiències –seleccionades com a casos d'èxit- cal destacar la inclusió de cinc projectes que s'estan duent a terme a Catalunya i un d'ells és: el Programa d'atenció al pacient crònic de BSA, amb bons resultats en implicar als actors principals i proveir eines online per millorar la comunicació entre els pacients i els professionals.

Mes de la Vida Activa Aquest mes d’Abril, Badalona ha organitzat el “Mes de la Vida Activa” amb un seguit d’activitats amb l’objectiu d’incorporar l’activitat física a la vida diària de la població.Oferim les imatges de les activitats realitzades a BSA: xerrades sobre els beneficis de l'activitat física, estiraments pràctics i una ruta saludable fora del centre. El "Mes de la Vida Activa" és una iniciativa organitzada pel Servei de Salut i el Departament de Gent Gran de l'Ajuntament de Badalona, Badalona Serveis Assistencials (BSA), l'Institut Català de la Salut (ICS) i entitats de la ciutat com l'Associació Badalona Running, el Centre d'Estudis Joan Maragall i Badalona Capaç.

Aula de Salut: Activitat física i gent gran
La sala d'actes de l'Hospital Municipal acollirà el dimecres, 24 d'abril, a les 18.30 hores, la xerrada "Activitat física i gent gran", que anirà a càrrec del Dr. JM Pérez Castejon, Cap del Servei de Geriatria i Cures Pal·liatives de BSA i el Dr. Josep M. Cancio, metge adjunt del mateix servei.

La inscripció es pot fer mitjançant el telèfon 93 464 83 89 -de dilluns a divendres laborables de 9 a 13 hores- i l'adreça de correu electrònic bsa@bsa.cat.

I Concurs per representar gràficament la campanya de protecció de la pell de BSA

Badalona  Serveis  Assistencials  (BSA)  organitza  el  I  Concurs  per  representar  gràficament la marca de la campanya de sensibilització infantil/juvenil i adulta contra el melanoma i la importància de protegir la pell. Aquesta campanya s’inclou dins d’una sèrie d’accions de prevenció i promoció de la salut sobre protecció de la pell per evitar, al màxim, el risc de patir un melanoma entre la població, especialment la més jove. Us adjuntem les bases del concurs que inclou una categoria especial per recollir idees de protecció de la pell via Twitter durant el dia 23 de maig, Dia Mundial del Melanoma.