Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-vos un millor sevei al usuari. Si continues navegant, entenem que autoritzeu l'ús d'aquestes cookies.      Més informació
Imatge capçalera
SOU A: INICI
23/03/2018
Badalona celebra la setena edició del "Mes de la vida activa"
CartellMesvidaactiva.JPG

Amb l'objectiu de promocionar l’activitat física entre la població adulta, durant l'abril se celebrarà a Badalona la setena edició del "Mes de la vida activa", organitzada pel Servei de Salut de l'Ajuntament de Badalona amb la col·laboració, entre d’altres, de Badalona Serveis Assistencials.

Els centres d'atenció primària (CAP) de la ciutat i el CAP Montgat acolliran sessions informatives sobre els beneficis de l'activitat física per prevenir o atenuar problemes de salut i mantenir i millorar l'autoestima i la qualitat de vida. Les sessions, obertes a totes les persones que hi estiguin interessades, seran conduïdes pels professionals d’atenció primària que formen part del Pla d'Activitat Física, Esport i Salut, impulsat pel Govern català.

Concretament, les sessions programades en els CAP gestionats per BSA són les següents:

CAP Morera-Pomar: 5 d'abril a les 10 hores
CAP Montgat-Tiana: 12 d’abril a les 10 hores
CAP Martí i Julià: 12 d'abril a les 10.30 hores
CAP Progrés-Raval: 12 d'abril a les 11 hores
CAP Nova Lloreda: 17 d'abril a les 11 hores
CAP Apenins-Montigalà: 19 d'abril a les 10.30 hores

Les persones que hi assisteixin podran aprofitar per inscriure’s a la caminada popular Badalona Running - Fem salut!, que se celebrarà el 26 d'abril i clourà el mes d’activitats.

La caminada s'iniciarà a les 10 del matí al Pont del Petroli i finalitzarà al Parc de Can Solei i Ca l'Arnús. Els participants podran escollir entre dos itineraris: un de 2'5 quilòmetres i un altre de 5 quilòmetres.

El "Mes de la vida activa" s'emmarca en el programa "Badalona, cap a una ciutat saludable".