Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-vos un millor sevei al usuari. Si continues navegant, entenem que autoritzeu l'ús d'aquestes cookies.      Més informació
Imatge capçalera
SOU A: INICI
15/07/2018
Diversos centres d'atenció primària acullen tallers per introduir els pacients en el maneig de La meva salut
CartellLamevasalut.jpg

Els usuaris dels centres d’atenció primària Nova Lloreda, Apenins-Montigalà, Morera-Pomar i Progrés-Raval que vulguin emprar l’espai digital La meva salut  però necessitin un cop de mà per fer-ho (per exemple a l’hora de donar-se d’alta a l’aplicació o de familiaritzar-se amb les possibilitats que l’eina ofereix) poden adreçar-se als tallers informatius que Badalona Serveis Assistencial (BSA) ha engegat, de forma pilot, en aquests quatre centres.

D’aquesta manera, BSA dona un pas més en la campanya encetada el 2016 per promoure entre els seus usuaris la utilització de La meva salut, un espai digital de consulta que posa a l'abast dels ciutadans, de forma personal i intransferible, informació sobre la seva salut derivada de l'atenció rebuda en els centres de la xarxa sanitària pública catalana.

Per assistir a aquests tallers o “aules obertes” sobre La meva salut, que es porten a terme de 9.30 a 11.30 hores, cal que els usuaris s’hi inscriguin prèviament. Ho han de fer en el taulell d’atenció administrativa del seu centre. El dia de la sessió han de dur-hi el seu mòbil o tauleta.

La iniciativa va començar a finals de maig i acabarà a finals de juliol. Durant aquest mes es duran a terme les sessions següents:

CAP Apenins-Montigalà: 3 i 17 de juliol
CAP Morera-Pomar: 5 i 19 de juliol
CAP Nova Lloreda: 10 i 24 de juliol
CAP Progrés-Raval: 11 i 25 de juliol

En funció dels resultats que s’obtinguin d’aquesta prova pilot, es decidirà si estendre les sessions a la resta de centres d’atenció primària de BSA.