Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-vos un millor sevei al usuari. Si continues navegant, entenem que autoritzeu l'ús d'aquestes cookies.      Més informació
Imatge capçalera
SOU A: INICI
24/04/2018
L'activitat física serà la protagonista de la sessió d'abril d'Aula de salut

L’activitat física serà el tema que protagonitzarà la sessió de l’abril del cicle de conferències Aula de salut. Aprenem de la mà de l’especialista, que se celebrarà el dia 25, a les 18.30 hores, a la sala d’actes de l’Hospital Municipal de Badalona. La xerrada anirà a càrrec de Míriam Bedmar, infermera del Centre d’Atenció Primària Nova Lloreda i referent del Pla d'Activitat Física, Esport i Salut (PAFES) a Badalona Serveis Assistencials (BSA).

Les persones que desitgin assistir a l’acte ja s’hi poden inscriure. Les sessions d’Aula de salut estan obertes a tothom que hi estigui interessat, encara que el nombre d’assistents està limitat a l'aforament de la sala. La inscripció es pot fer mitjançant el telèfon 93 464 83 89 -de dilluns a divendres laborables de 9 a 13 hores- i l’adreça de correu electrònic bsa@bsa.cat.

MES DE LA VIDA ACTIVA 

La conferència coincideix amb la setena edició del Mes de la vida activa, organitzat per l'Ajuntament de Badalona amb la col·laboració de diverses entitats, entre les quals es troba BSA, i que també inclou xerrades en els centres d'atenció primària a càrrec dels referents del programa PAFES, impulsat pel govern català. 

El Mes de la vida activa està vinculat a la celebració, el 6 d’abril, del Dia Mundial de l’Activitat Física. El punt i final al mes d’activitats el posarà la caminada popular Badalona Running - Fem Salut!, que tindrà lloc dijous 26 d’abril. La caminada començarà a les 10 del matí al Pont del Petroli i finalitzarà al Parc de Can Solei i Ca l’Arnús. Els participants podran escollir entre recórrer un itinerari de 2’5 quilòmetres o un de 5 quilòmetres.