Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-vos un millor sevei al usuari. Si continues navegant, entenem que autoritzeu l'ús d'aquestes cookies.      Més informació
Imatge capçalera
SOU A: INICI
27/05/2018
Els perjudicis del fum del tabac, el 30 de maig a l'Aula de salut de l'Hospital Municipal

La sala d’actes de l’Hospital Municipal de Badalona acollirà el 30 de maig, a les 18.30 hores, la xerrada "Com ens afecta el fum del tabac", que anirà a càrrec de la doctora Carol Burgos, metgessa de Família i cap clínica del Centre d’Atenció Primària Apenins-Montigalà, gestionat per Badalona Serveis Assistencials (BSA).

Les persones que desitgin assistir a l’acte, que forma part del cicle de conferències de promoció de la salut entre la ciutadania Aula de salut. Aprenem de la mà de l’especialista, s’hi han d'inscriure prèviament.

Les xerrades d’Aula de salut estan obertes a tothom qui hi estigui interessat, encara que el nombre d’assistents està limitat a l'aforament de la sala. La inscripció es pot fer mitjançant el telèfon 93 464 83 89 -de dilluns a divendres laborables de 9 a 13 hores- i l’adreça de correu electrònic bsa@bsa.cat.

La conferència s’emmarca en la celebració, el 31 de maig, del Dia Mundial sense Tabac.

BSA forma part de la Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum i del Programa Atenció Primària sense Fum.