Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-vos un millor sevei al usuari. Si continues navegant, entenem que autoritzeu l'ús d'aquestes cookies.      Més informació
Imatge capçalera
ESTÁS EN: INICI
26/03/2019
L'Hospital Municipal de Badalona, nou escenari de l'actuació de l'Escola de Música Moderna de Badalona dins el Festival Blues&Ritmes
bluesiritmes.jpg

L'aliança entre entitats públiques municipals com són Badalona Cultura, l'Escola de Música Moderna de Badalona i Badalona Serveis Assistencials, permet oferir la ciutadania una nova actuació cultural saludable. En aquest cas es tracta d'una actuació musical el proper dimarts, 26 de març, a l'Hospital Municipal de Badalona dins el Festival Blues&Ritmes de Badalona Cultura.

El proper 26 de març, a les 13 hores, el vestíbul de l'Hospital Municipal de Badalona serà el nou escenari d'una actuació musical gràcies a la col·laboració de l’Escola de Música Moderna de Badalona i, en concret, del Trio Barril, format per Joan Aymerich (al piano), Ernest Martínez (a la percussió) i Tito Busquets (als steel drums), professors de l'Escola.

La iniciativa s’emmarca dins el Festival Blues&Ritmes de Badalona Cultura, entitat també municipal i pública amb la qual BSA manté un conveni de col·laboració per sumar esforços i promocionar la salut i el benestar emocional de la ciutadania mitjançant l’oferta cultural a la ciutat. La prescripció d'obres teatrals quan hi hagi benefici per a la salut; la promoció d'activitats sobre aspectes socials o vinculats amb la salut que s'adrecin a un públic familiar mitjançant el blog i l'app de Pediatria de BSA (Parlem-ne i BSA APPediatria, respectivament); l'actuació del Mag Txema el passat 21 de febrer al Centre Sociosanitari El Carme durant el Festival de Màgia Memorial Li-Chang en són altres exemples.