Badalona Serveis Assistencials

Localització de persones

El servei de Localització de Persones (LOPE) és un servei complementari a la resta de serveis de la xarxa social que té com a objectiu afavorir l’autonomia individual i col·lectiva, la participació i integració social i contribuir a millorar la qualitat de vida d’aquelles persones amb deteriorament cognitiu lleu o moderat i a les seves famílies i cuidadors.

 

El LOPE ofereix atenció permanent les 24 hores del dia a través d’un servei de localització GPS o LBS amb una configuració personalitzada i seguiment a on s’estableixen les zones segures, perilloses i de detecció d’increment de velocitat a més de 35 km/h que generen una alarma al familiar de referència per poder conèixer l’última localització del seu familiar.

 

Què podeu fer per gaudir d’aquest servei?

Si penseu que podeu necessitar el servei adreceu-vos al treballador o treballadora social de la Unitat Especialitzada en valoracions psico-geriàtriques dels següents Centres:

  • Hospital Germans Tries i Pujol

  • Hospital Municipal de Badalona

  • Centre Sociosanitari El Carme

  • Hospital Esperit Sant a Santa Coloma

  • Associació de Malalts d’Alzheimer

 

Si no us trobeu en seguiment en cap d’aquests centres, us podeu dirigir al treballador o treballadora social de Serveis Socials de l’Ajuntament de Badalona o al del centre de salut de referència.

 

El servei s’ha de pagar?

Aquest servei no es troba subjecte a copagament.

 

    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació