Badalona Serveis Assistencials

Teleassistència

 

Servei que garanteix la seguretat, donant l’atenció a les persones que poden estar en situació de risc per factors d’edat, fragilitat i/o dependència, les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any, a través d’un terminal connectat a una central d’alarma des d’on serà atès per un equip de professionals.

 

Només cal prémer el botó vermell del terminal o del penjoll i, de manera automàtica, la trucada serà atesa pel personal de la central.

 

La persona titular d’aquest servei no ha de patir deteriorament cognitiu, donat que això no permetria fer ús del dispositiu de manera autònoma.

 

Per poder disposar del servei, el domicili ha de disposar de la xarxa elèctrica i telefònica compatible amb el servei de teleassistència. La connexió de l’equip amb la línia elèctrica i telefònica és imprescindible per al seu correcte funcionament.

 

Què podeu fer per gaudir d’aquest servei?

Si penseu que podeu necessitar el servei adreceu-vos al vostre treballador social de referència. Aquest professional és el responsable de valoració la idoneïtat, assignar-ho i fer-ne el seguiment.

 

El servei s’ha de pagar?

D’acord amb l’Ordenança General Reguladora de Preus Públics vigent i en funció de la informació econòmica presentada, el servei pot estar subjecte a copagament.

    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació