Badalona Serveis Assistencials

Visitar-se al centre

Davant la situació d'excepcionalitat provocada pel Coronavirus SARS-COV-2, BSA ha dissenyat un pla de contingència dual que integra l'atenció de la patologia COVID19 i el retorn progressiu a l'activitat prèvia a la pandèmia.

 

El Centre de Dia Bètula és un servei de rehabilitació en salut mental i forma part de la Xarxa d'Assistència Santiària Pública. 

És un servei destinat al desenvolupament de programes i activitats rehabilitadores i de reinserció en la comunitat en règimen ambulatori. 

S'adreça a persones majors de 18 anys que tenen un trastorn mental sever per assolir una millor qualitat de vida.

Els pacients accedeixen al servei mitjançant la derivació que realitzen els terapeutes dels centres de salut mental d'adults CSMA1 i CSMA2 de Badalona o els professionals d'altres recursos assistencials del sector que hagin participat en el vostre tractament. Aquests centres atenen a les poblacions de Badalona, Tiana, Montgat i una zona de Sant Adrià del Besós.

    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació