Badalona Serveis Assistencials

Visitar-se al centre

Davant la situació d'excepcionalitat provocada pel Coronavirus SARS-COV-2, BSA ha dissenyat un pla de contingència dual que integra l'atenció de la patologia COVID19 i el retorn progressiu a l'activitat habitual a la pandèmia.

 

Què heu de fer si voleu que us visiti un especialista?

En cas que vulgueu sol·licitar una visita amb un especialista ho heu de fer a través del vostre metge de capçalera. Si el facultatiu ho considera necessari tramitarà la petició per tal de programar-la.

 

On podeu anar a programar aquesta visita?

Des de cada centre d’atenció primària us informaran de la manera de programar la visita, ja que aquesta pot variar en funció del professional i de la prioritat.

 

Què cal portar per a la visita?

Sempre que vingueu a la consulta, cal que porteu la vostra targeta sanitària individual (TIS).

En cas que disposeu d’informes que considereu rellevants pel vostre procés també els podeu aportar.

 

Què cal fer si no podeu assistir a la visita?

Si heu d’anul·lar o canviar una visita, és molt important fer-ho amb suficient antelació, a fi que una altra persona pugui ser atesa.

Podeu fer-ho:

  • Trucant al telèfon 93 389 30 12 de dilluns a divendres de 8:30 a 13:30 hores, dimarts i dimecres de 16 a 17:30 hores, des d’on us informaran.
  • Presencialment al centre de dilluns a divendres de 8:30 a 14 hores, dimarts i dimecres de 16 a 18 hores.

 

Què cal fer si necessiteu una visita urgent?

Si necessiteu una visita urgent cal que truqueu al telèfon 93 389 30 12 de dilluns a divendres de 8:30 a 13:30 hores, dimarts i dimecres de 16 a 17:30 hores.

    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació