Badalona Serveis Assistencials
Actualització dels règims de visites als centres de BSA
04/11/2021

El règim de visites del Centre Sociosanitari El Carme queda suspès temporalment davant la detecció de casos COVID19 positius, seguint els procediments establerts pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. A banda de les mesures de seguretat establertes –que afecten entre altres al règim de visites-, s’està vigilant de prop els casos positius –majoritàriament asimptomàtics- així com la resta de pacients per prendre les mesures pertinents en cada moment i garantir la seguretat dels pacients. 

En paral·lel, des del centre es desplega el pla de comunicació “Més A Prop”, potenciant les vies d'informació alternatives (telèfon, SMS i videotrucades) per assegurar el continu informatiu entre pacients i familiars, garantint el suport emocional que requereix la situació actual.

Hospital Municipal de Badalona

A partir de l'1 de desembre de 2021, el règim de visites s'adapta al moment epidemiològic actual:

PACIENTS NO COVID-19

  • Podrà visitar el pacient 1 única persona major d’edat, de dilluns a diumenge, en horari de 13 a 15 hores i de 18 a 20 hores
  • Per accedir-hi, les mesures de seguretat són: mascareta, higiene de mans i distància de seguretat

PACIENTS COVID-19

  • Podrà visitar el pacient 1 única persona major d’edat, a partir del 7è dia d’ingrés, en horari de 13 a 15 hores i de 18 a 20 hores, respectant la distribució: Llits “A”: dilluns i dijous  -  Llits “B”: dimarts i divendres
  • L’equip assistencial donarà les indicacions per dur l’Equip de Protecció Individual, i cal respectar les mesures de seguretat.

• El familiar, preferiblement amb la pauta vacunal completa, té la responsabilitat d’accedir al centre sense simptomatologia compatible amb la COVID-19, ni haver estat en contacte en els darrers 14 dies amb una persona actualment COVID-19 positiva.

• Un cop dins, eviteu romandre als passadissos. Les visites es realitzen a l’habitació, on cal mantenir la mascareta, evitar apropar-se i no fer ús del lavabo.
• BSA té la potestat d’anul·lar les visites si no es respecta la normativa, vital per a la seguretat dels pacients i el centre.
 
En el cas concret del Servei d'Urgències de l'Hospital Municipal de Badalona, els pacients no COVID-19, si l’estat de salut ho permet, podran ser visitats per la persona autoritzada en l’Àrea de Crítics i Observació en l’horari següent: 13.30 a 14.30 i de 19.30 a 20.30 hores. Novament és preferible disposar de la pauta vacunal completa, i respectar les mesures de prevenció –mascareta, distància, higiene de mans-. La informació mèdica serà tramesa per telèfon.

Àrea Quirúrgica: El familiar del pacient intervingut a l’Hospital Municipal de Badalona pot accedir-hi –respectant les mesures de seguretat- des de les 17 hores i aplicant el règim de visites, és a dir, actualment fins les 20 hores.

 

Per seguretat, no es permet la lliure circulació pels centres de BSA. Per tant, els usuaris que tenen visites, proves o consultes programades a qualsevol dels centres de BSA hauran de venir sense acompanyants excepte que sigui necessari com és el cas dels menors, dependents o situacions especials.


printer
|
Compartir:
linkedin
twitter
facebook
gmail
< TORNAR
    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació