Badalona Serveis Assistencials
BSA col·labora amb l’espai “Coses de Casa” protagonitzat per les iaies de Badalona
S'incorpora un espai de prevenció i promoció de la salut per a la gent gran
15/09/2021

La nova temporada de la secció 'Coses de Casa', protagonitzat per les famoses iaies de Badalona, incorpora un nou espai sobre prevenció i promoció de la salut per a la gent gran que es farà amb la col·laboració de Badalona Serveis Assistencials (BSA). 'Coses de Casa' s'emet a Ràdio Ciutat de Badalona tots els dimecres d'11 a 12 del migdia i forma part del magazín 'Badalona Matí', que dirigeix i presenta Carles Tornero.

En aquest nou espai, que arribarà puntualment un cop al mes, un equip de professionals de BSA oferirà consells sobre diversos temes que poden ser d'interès per tots els avis i àvies de Badalona. Aquest dimecres, 22 de setembre, la primera intervenció a càrrec de Jaume Claramunt, metge de família i cap clínic del CAP Morera Pomar s'ha centrat en l'envelliment actiu i saludable. Enllaç (a partir del minut 19)

L’envelliment actiu i saludable des d’una visió positiva, consells sobre l’activitat física, l’alimentació, la memòria, la solitud o l’ús de les xarxes socials per part de la gent gran són alguns dels temes que es posaran sobre la taula i que seran comentats per les iaies de Badalona.

Presència de professionals de BSA a l'estudi de ràdio

Al repàs habitual que Maria Antonia Carbó, Carme Sánchez i Montse Francisco fan dels principals temes d’actualitat amb el seu to fresc i sense prejudicis, s’hi sumarà aquesta temporada el debat sobre com millorar o mantenir la salut i benestar de la gent gran.

I ho faran acompanyades d’un equip de professionals de BSA que estarà liderat per Joan Manel Pérez Castejón, geriatra i actualment cap d’estudis de la Unitat Docent de BSA; per Jaume Claramunt, metge de família i responsable clínic del CAP Morera Pomar; i per Jaume Català, infermer comunitari i coordinador d’infermeria del mateix centre.

Aquesta secció del magazín 'Badalona Matí' de Ràdio Ciutat de Badalona, que també s'emet per Televisió de Badalona, ofereix una imatge vitalista de la gent gran, que és un dels elements que forma part d’una de les línies estratègiques de BSA. En aquest sentit, aquesta organització sanitària té tota una línia de continguts que persegueix l’endarreriment de la fragilitat sota el lema 'La nostra gent gran s’ho val'.

A continuació, un tastet de les intervencions realitzades:


printer
|
Compartir:
linkedin
twitter
facebook
gmail
< TORNAR
    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació