Badalona Serveis Assistencials
Coronavirus SARS-Cov-2
Informació veraç, actual i professional del Coronavirus
26/02/2020

Consulta la informació del Canal Salut del Departament de Salut, font oficial, competent, veraç i en revisió permanent.  Informeu-vos de totes les mesures, recomanacions i aplicacions per a la ciutadania

Arran de la situació excepcional que s’està produint amb el nou coronavirus-SARS-CoV-2, s’estan habilitant una sèrie de mesures per possibilitar la continuïtat de l’assistència sanitària, també de manera no presencial.

  • Una d’elles consisteix a potenciar l’ús de La Meva SalutLes persones que encara no hi tingueu accés podreu donar-vos d’alta a través de canalsalut.gencat.cat/lamevasalut-registreD’aquesta manera podreu accedir a serveis com ara l’eConsulta, per enviar consultes assistencials als vostres professional de salut o es podreu descarregar el Pla de medicació per anar a la farmàcia a buscar els medicaments. 
  • L’app StopCovid19Cat, després d’un senzill procés d’acreditació, permet controlar l'estat de salut sense haver de sortir de casa, mantenint el confinament i sense tensionar els serveis sanitaris. Ja està disponible per a dispositius Android iOS i via web.
  • "ContacteCovid.cat", la nova eina digital per a la identificació i seguiment de contactes estrets.
  • AppRadarCovid que des del mes d'octubre, complementa els sistemes digitals de rastreig de Catalunya. 

 

Finalment, si teniu dubtes sobre com afecta la pandèmia a alguns dels centres de BSA, des del punt de vista dels usuaris, familiars o entitats, podeu consultar l'apartat de Preguntes Freqüents.


printer
|
Compartir:
linkedin
twitter
facebook
gmail
< TORNAR
    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació