Badalona Serveis Assistencials
Els centres d'Atenció Primària de BSA estrenen un nou canal televisiu informatiu i milloren l'accessibilitat telefònica
03/08/2020

Nou canal televisiu informatiu

Els Centres d'Atenció Primària de Badalona Serveis Assistencials (BSA) ubicats a Badalona -CAP Morera Pomar, CAP Apenins Montigalà, CAP Nova Lloreda, CAP Martí i Julià i CAP Progrés-Raval-, juntament amb el CAP Montgat i el Consultori Local de Tiana incorporen aquesta tecnologia per enfortir la informació i accessibilitat entre professionals i usuaris i desenvolupar un model d'atenció basat en la corresponsabilitat, especialment en el context epidemiològic actual.

El moment escollit per posar en marxa el sistema de televisió als CAPs no és aleatori, ja que la pandèmia de la COVID19 ha obligat els centres de salut a atendre de manera diferent però amb la mateixa qualitat. Aquests canvis, juntament amb les exigències de cada moment epidemiològic, fan encara més necessaris canals d'informació fiable, professional i propera. Aquest objectiu és compartit per la resta de canals d'informació de l'organització adreçats als usuaris, accessibles des de la pàgina web www.bsa.cat (Twitter, LinkedIN, Slideshare, Youtube, Flickr, blog de Pediatria i BSA APPediatria, l'app del Servei de Pediatria).

Per aquest motiu, el contingut principal del nou canal informatiu són consells de prevenció i promoció de la salut per evitar, detectar i minimitzar els efectes de la COVID19 (recordatoris de prevenció, dels circuits assistencials, així com d'altres recomanacions per evitar els efectes negatius de l'onada de calor també durant aquesta situació d'excepcionalitat). Per tant, un dels principals objectius és la prevenció i promoció de la salut, però també apropar la informació corporativa i del funcionament del propi centre a l'usuari perquè estigui el més informat possible. El contingut s'anirà actualitzant segons variï la situació de la pandèmia, així com adequant els continguts a l'època de l'any corresponent.

Des de l'organització, aprofitem per agrair el comportament de la ciutadania responsable que segueix les mesures de seguretat imprescindibles per evitar rebrots i continuem apel·lant a la col·laboració de tothom per prevenir i garantir la salut individual i col·lectiva, especialment entre els col·lectius més vulnerables.

 

Millora en l'accessibilitat telefònica

BSA implanta un nou Contact Center amb la possibilitat tècnica de Callback que millora l'accessibilitat telefònica a l'Atenció Primària i que serà operatiu a tots els Centres d'Atenció Primària a partir d'aquest dilluns, 10 d'agost. De fet, aquesta modernització tecnològica es preveu extrapolar-la als centres de Salut Mental i Addiccions i a determinats serveis de l'Atenció Especialitzada i Sociosanitària de l'organització.

La primera funció implementada del nou dispositiu és el Callback que permet alliberar l'usuari -ja que només ha de trucar un cop- possibilitant la descongestió de les línies telefòniques i incrementant l'eficàcia en la resolució de les peticions. El funcionament és senzill: si un usuari truca a l'Atenció Primària de BSA, i les línies estan ocupades, escoltarà una locució que indica que el sistema enregistra el telèfon emissor i un agent de BSA tornarà a posar-se en contacte el més aviat possible. Aquesta acció està automatitzada i, per tant, permet millorar la productivitat, ja que el software gestiona dues accions en paral·lel: l'entrada de noves trucades i les de Callback, les quals tenen prioritat sobre les noves.

El canvi de model imposat per la pandèmia de la COVID19 ha suposat un increment de les trucades telefòniques especialment a l'Atenció Primària. Dins de totes les possibilitats del sistema, s'ha prioritzat el Callback perquè aquesta millora tecnològica, vol agilitzar el procés i oferir una millor experiència a l'usuari que no s'ha de preocupar de trucar més, ni assumir-ne la despesa telefònica. A més, aquesta inversió no suposa cap canvi en la numeració telefònica dels centres.

 

 


printer
|
Compartir:
linkedin
twitter
facebook
gmail
< TORNAR
    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació