Badalona Serveis Assistencials
Imatges de les II Jornades de Gent Gran de Badalona 2021
19/10/2021

El dia 28 d’octubre han tingut lloc les II Jornades de Gent Gran de Badalona, de la mà del Grup La TeranyinaEn aquesta segona edició, les jornades estan centrades en l’impacte del covid-19 en la salut mental de les persones grans i compten amb el programa següent:

MATÍ – JORNADA TÈCNICA - Centre Cultural El Carme (c. Francesc Layret, 78-82)

9 h Recepció dels assistents.

9.30 h Conferència a càrrec del Dr. Jorge Cuevas Estevan, coordinador d’hospitalització i urgències de psiquiatria de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.

10.30 h Pausa i cafè.

11 h Testimonis. Amb la participació de Cecilia Haro, Teresa Roselló i Mª Carmen Turón del Centre Sociosanitari El Carme, de Badalona Serveis Assistencials.

11.45 h Presentació del grup «La Teranyina» a càrrec d’Anna Espí, membre del Grup «La Teranyina» i presidenta de l’Associació de Familiars Alzheimer de Badalona.

12.15 h Espai de debat i torn de preguntes.

13 h Finalització de la jornada del matí.

TARDA – ACTIVITATS LÚDIQUES

Racó d’en Gual (davant de l’Escola del Mar de la Rambla)

16.30 h Activitat lúdica

17 h Actuació del grup musical «Cantaquetx»

18 h Berenar

18.30 h Finalització de la jornada


L’activitat era oberta a tota la ciutadania i ha generat gran expectació tant en la seva modalitat presencial com onlineA la tarda, de les 16,30 a les 18.30 hores està prevista una activitat lúdica al Passeig de la Rambla de Badalona 37, al costat de l’Escola del Mar, Racó d’en Gual, i comptarà amb l’actuació del Grup Musical Cantaquetx i un berenar. Les activitats, tant al matí com a la tarda, són gratuïtes gràcies a la col·laboració de la Fundació Privada Llegat Roca i Pi de Badalona.

Podeu veure imatges de l'acte al Canal Flickr de BSA.

Antecedents

La primera edició de les «Jornades de Gent Gran» va tenir lloc l’any 2019 i l’any 2020 no es va poder realitzar la segona edició degut a la pandèmia del covid-19. Aquest any es reprèn aquesta activitat amb la iniciativa del grup «La Teranyina», un grup d’activitat comunitària format per les entitats Amics de la gent gran, Fundació Privada Llegat Roca i Pi, Creu Roja, Fundació Catalunya La Pedrera, Càritas, Associació de Familiars Alzheimer de Badalona, Aula d’Extensió Universitària per a la gent gran de Badalona, Associació de veïns del centre de Badalona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona, Badalona Serveis Assistencials i l’Institut Català de la Salut.

 


printer
|
Compartir:
linkedin
twitter
facebook
gmail
< TORNAR
    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació