Badalona Serveis Assistencials
Ampliació horària del règim de visites als pacients ingressats a l’Hospital Municipal de Badalona i al Centre Sociosanitari El Carme
21/07/2021

A partir del 4 d’octubre, amb la situació epidemiològica actual, BSA adapta la normativa de visites al Centre Sociosanitari El Carme i l’Hospital Municipal de Badalona ampliant l’horari. En totes les visites els familiars per accedir hauran de continuar signant la declaració de responsabilitat o presentar el certificat de la pauta completa de vacunació contra la COVID-19, juntament amb el DNI, i omplir el registre de visites.


Per centres la normativa vigent és la següent:

Hospital Municipal de Badalona:

  • Visites de familiars a pacients no COVID-19: podran ser visitats de 13 a 15 hores i 18 a 20 hores, per un familiar –sempre el mateix- sempre i quan compleixin la normativa comuna i les mesures de seguretat: mascareta, distància, rentat de mans, respectar les sectoritzacions i les indicacions dels professionals.
  • Visites de familiars a pacients de la Unitat COVID-19: a partir del 7è dia d’ingrés, un familiar podrà visitar l’usuari, sempre i quan sempre i quan compleixin la normativa comuna i les mesures de seguretat. Els familiars dels pacients ubicats als “Llits A”, podran visitar el dilluns i dijous de 13 a 15 hores i de 18 a 20 hores, mentre que els “Llits B” queda reservat pels dimarts i divendres en el mateix horari. És indispensable complir amb les mesures de seguretat: dur l’Equip de Protecció Individual adient seguint les indicacions de l’equip assistencial, distància, respectar les sectoritzacions i les indicacions dels professionals.

El que no canvia és la normativa del Servei d’Urgències de l’Hospital Municipal de Badalona: 

Els pacients COVID-19 positius no podran rebre visites mentre hi siguin al Servei d’Urgències. Els pacients no COVID-19, si l’estat de salut ho permet, podran ser visitat per la persona autoritzada en l’Àrea de Crítics i Observació en l’horari següent: 13.30 a 14.30 i de 19.30 a 20.30 hores. Novament, cal presentar el certificat de pauta completa de vacunació contra la COVID-19 i el DNI ó signar la declaració de responsabilitat conforme no presenta simptomatologia compatible contra la COVID-19, o ha estat en contacte els darrers 14 dies amb una persona COVID-19 positiva. Insistim en el respecte necessari de les mesures de seguretat. La informació mèdica serà tramesa per telèfon.

 

Centre Sociosanitari El Carme:

Els pacients podran rebre visites de dilluns a diumenge, de 12.30 a 14.30 hores i de 17 a 20.30 hores. Dos familiars –sempre els mateixos- podran alternar les visites, però no coincidir en el temps, per tal que màxim hi hagi un familiar a l’habitació, sempre i quan compleixin la normativa comuna i les mesures de seguretat. El pacient i el familiar no poden sortir, en cap cas del centre, i tampoc de la unitat assignada.

Queden fora dels règims limitats de visites les situacions excepcionals com poden ser finals de vida, pacients amb discapacitats o dèficits sensorials severs, pacients amb el perfil “Cuida’m” i aquelles situacions que l’equip assistencial consideri excepcionals. 

BSA vol agrair la responsabilitat i esforç de tots els agents implicats, especialment dels usuaris i familiars per col·laborar i adaptar-se a les mesures que tenen un únic objectiu: preservar la salut individual i col·lectiva.

 


printer
|
Compartir:
linkedin
twitter
facebook
gmail
< TORNAR
    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació