Badalona Serveis Assistencials
Sense paraules
23/04/2021

L'estrena del vídeo "Sense Paraules" es va realitzar amb motiu del Dia de Sant Jordi. El 23 d’abril de 2021 no vam fer un llibre com l’any 2020 perquè ens hem quedat sense paraules, o gairebé sense: GRÀCIES professionals que formeu BSA pel vostre compromís i professionalitat i gràcies ciutadania per la vostra responsabilitat. Aquest vídeo homenatge és per cadascun de vosaltres. També volem agrair els vots que han fet possible que el vídeo sigui finalista en la categoria "Millor vídeo corporatiu o audiovisual" dels XII Premios Corresponsables.

 

 

 

 

 

 

Altres iniciatives BSA per Sant Jordi

- Els pacients ingressats a l’Hospital Municipal de Badalona i al Centre Sociosanitari El Carme de BSA reben una rosa durant la diada com a mostra d’ànim.

 - Representats de BSA han participat en la pel·lícula "Amb vosaltres al capdavant, guanyarem", vídeo homenatge als sanitaris i sanitàries que ja no hi son i al reconeixement a tot el col·lectiu sanitari. 

 

 

- L’alumnat de 1er B d’ESO de l’Escola Joan Pelegrí de Barcelona ha fet arribar punts de llibre i altres manualitats pels pacients, així com una carta d’agraïment a la tasca dels professionals de BSA amb un contundent “gràcies per no defallir, sou els nostres cavallers i cavalleres... el dia de Sant Jordi i sempre!”

 

 

Gràcies i Feliç Sant Jordi 2021 a tothom!

 


printer
|
Compartir:
linkedin
twitter
facebook
gmail
< TORNAR
    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació