Badalona Serveis Assistencials

Sabies que...

Sabies que l’Hospital Municipal de Badalona va obrir les portes l’any 1932? O que la marca Badalona Serveis Assistencials (BSA) va néixer el 1999? En són dos exemples dels continguts que l’organització sanitària i social municipal oferirà mitjançant Sabies que..., una nova secció que des del mes de setembre de 2021, i amb periodicitat mensual, està disponible a diverses de les seves plataformes digitals (web i xarxes socials principalment Twitter i LinkedIN).

Sabies que... recordarà moments rellevants en la trajectòria de BSA (obtenció de guardons, posada en marxa de nous serveis, col·laboració amb entitats, celebració d’actes, nous centres, etc...) amb dos objectius principals: posar en valor la tasca feta pel seu personal al llarg del temps i donar a la ciutadania i a les noves generacions de professionals l’oportunitat de conèixer el “d’on venim” d’una entitat pública amb uns orígens que es remunten 89 anys enrere.
 

Octubre: "Fa 10 anys va néixer Parlem-ne, el blog de Pediatria de Badalona Serveis Assistencials".

Setembre: "La marca Badalona Serveis Assistencials (BSA) va néixer el 1999".

 

 

 

    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació