Badalona Serveis Assistencials

Compromís amb els Professionals - Protecció i seguretat

En els darrers anys, s’ha incrementat el nombre de conflictes que afecten els professionals sanitaris i, per tant, la percepció d’inseguretat i de risc al lloc de treball davant de situacions de violència física o verbal. De fet, el conflicte és inherent a les relacions humanes i alhora, transformador de les organitzacions i de les relacions socials. Malgrat això, apostem de manera decidida per utilitzar el diàleg i la mediació com la millor via per a resoldre les diferències.

Per aquest motiu, duem a terme diverses mesures i fixem objectius específics en relació a aquesta problemàtica actual. Aprendre a gestionar el conflicte; prevenir i reconduir professionalment situacions de risc; disminuir la percepció d’inseguretat en l’àmbit del treball i generar un entorn laboral de confiança, en són exemples. Per fer-ho possible, duem a terme accions de formació, comunicació i prevenció, i dinem suport mèdic, psicològic i legal als professionals que han patit una conducta hostil. BSA també té una Comissió de Protecció de Seguretat que dóna suport al professional un cop declarada la situació hostil.

 

COMPROMÍS AMB EL PROFESSIONAL

 

    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació