Badalona Serveis Assistencials
ACT

El programa ACT aborda un repte primordial als sistemes sanitaris dels estats membres de la UE: l'envelliment de la població i la càrrega relacionada de malalties cròniques. En investigar específicament quatre conductors clau, que influeixen en el desplegament efectiu dels serveis d’atenció coordinada i de telesalude i generant exemples de "bones pràctiques", ACT proporciona la base per ajudar a superar els problemes organitzatius i estructurals en l’estratificació dels pacients, la participació del pacient i del personal, l’optimització de les estructures organitzatives, i eficàcia i eficiència.

El potencial dels serveis de cura i telesaluci coordinats, no només per reduir la càrrega econòmica de la cura crònica, sinó també per millorar el subministrament del suport clínic, està avalat per evidències científiques recollides principalment en assaigs clínics. No obstant això, aquests serveis encara no han progressat substancialment més enllà dels pilots i les instal·lacions de proves. La traducció de les proves a un desplegament a gran escala requereix un canvi en els comportaments, les rutines i les cultures. El programa ACT està pensat per abordar aquest repte juntament amb els actors principals; Hi participen les principals indústries, universitats, hospitals i autoritats sanitàries i també cinc regions sanitàries europees: el País Basc (Espanya), Catalunya (Espanya), Escòcia (Regne Unit), Groningen (Països Baixos) i Llombardia (Itàlia).

Web del projecte:

http://www.act-programme.eu/

< TORNAR
    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació