Badalona Serveis Assistencials

Presentació

rdi_presentation Els serveis de R+D+I de Badalona Serveis Assistencials actuen com a orientadors i acceleradors de la recerca i la innovació dintre i fora de l'organització.

Al març de 2009, es crea l'Oficina d'Innovació de BSA per impulsar la innovació com a motor de millora de l’organització, captant i desenvolupant idees innovadores dels seus professionals. El juny de 2014, es crea la Direcció d'Innovació, Recerca i Tecnologies de la Informació, posant la innovació dintre dels pilars estratègics de BSA.

La Unitat d’Innovació compta amb un equip multidisciplinari que té com a objectiu principal promoure, cercar, escoltar, coordinar, desenvolupar, implementar, avaluar i compartir iniciatives innovadores responsables que donin resposta als reptes de salut i socials mitjançant la ciència i la tecnologia.

La Unitat de Recerca té com a objectiu principal promoure i desenvolupar la investigació clínica en el si de la institució per a la millora del coneixement i de la salut de les persones així com promoure acords o convenis de col·laboració per a la recerca amb promotors externs, públics o privats. El juliol de 2015 es crea el Comitè de Recerca les funcions del qual són la promoció de la recerca interna independent, l'assessorament per al desenvolupament dels projectes i la seva avaluació, vetllant pel compliment dels requisits metodològics i ètica exigibles per a una recerca de qualitat.

Notícies d'innovació i recerca

OMS - COVID-19 Learning Center

APP d'informació que proporciona l'Organització Mundial de la Salut sobre COVID-19

RoncoLab (SnoreLab)

RoncoLab és una aplicació que registra, mesura i supervisa els roncs  i ajuda a descobrir maneres eficaces de reduir-los.

Touch Surgery: vídeos quirúrgics

Touch Surgery és una aplicació d'entrenament en simulació quirúrgica per a professionals mèdics i infermeres.

Simply Sayin, aplicació de Pediatria.

Aplicació que facilita la comunicació per a pacients pediàtrics.

més notícies
    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació