Badalona Serveis Assistencials

DESTAQUEM

Coronavirus SARS-Cov-2

Consulteu la informació del Canal Salut del Departament de Salut, font oficial, competent, veraç i en revisió permanent. Informeu-vos de les noves mesures (9 de novembre), i aplicacions per a la ciutadania com és La Meva Salut

I si teniu dubtes sobre com afecta la pandèmia a la dinàmica habitual dels centres de BSA, des del punt de vista dels usuaris, familiars o entitats, podeu consultar l'apartat Preguntes Freqüents.

Més informació

Nova entrevista "Coneixent a" un professional de BSA

Si voleu conèixer la identitat del professional, us animem a llegir l'entrevista.

Més informació

"Como afecta la incomparecencia de las extracciones" títol del pòster premiat al XVI Congrés AESMAS

"Como afecta la incomparecencia de las extracciones" títol del pòster premiat al XVI Congrés AESMAS realitzat pels administratius del Call Center.

Més informació

Acte de recepció del guardó de la Comissió Europea a Badalona, com a lloc de referència en innovació en envelliment actiu i saludable

Aquest dimarts, 1 d’octubre, coincidint amb el Dia Internacional de la Gent Gran, s’ha celebrat l’Acte de recepció del guardó rebut per part de la Comissió Europea a Badalona, com a lloc de referència en innovació en envelliment actiu i saludable, gràcies a la candidatura impulsada per Badalona Serveis Assistencials (BSA). 

Més informació

L'Hospital Municipal de Badalona, millor hospital en la categoria diagnòstica d'aparell circulatori dels premis BSH

L’Hospital Municipal de Badalona és reconegut com a millor hospital en la categoria diagnòstica d’aparell circulatori en la I edició dels premis Best Spanish Hospitals Awards (BSH).  El centre hospitalari, gestionat per Badalona Serveis Assistencials (BSA) també ha quedat finalista en la categoria diagnòstica de malalties infeccioses.

Més informació

Notícies

Seguretat, el principal eix del Pla de contingència dual

Igual que la resta del sistema sanitari, BSA porta mesos fent front a la pandèmia del SARS-COV-2, gràcies a l’esforç dels professionals i l’ajuda de la ciutadania responsable. Des del mes de maig, l’organització incorpora un pla d’atenció a usuaris amb COVID19 però que també recupera amb garanties de seguretat i progressivament l’activitat assistencial habitual.

Règim limitat de visites (CSSC i HMB)

El Centre Sociosanitari El Carme adapta la normativa del règim limitat de visites al moment epidemiològic actual. Descarregueu i ompliu a casa el DOCUMENT de DECLARACIÓ i control de visites que garanteix que el visitant no presenta simptomatologia compatible amb la COVID19, imprescindible per accedir al règim de visites del centre.

Suport psicològic davant la situació d'excepcionalitat

Les píndoles de suport d'aquest espai s'adrecen principalment als professionals de BSA, però poden ser útils per a altres col·lectius. Recordem que trobareu el material oficial per a la ciutadania al Canal Salut del Departament de Salut.

 

Et necessitem. Tots contra la COVID19

Aquest és el principal missatge que diferents professionals de totes les línies d’atenció de BSA envien als usuaris i ciutadania en general, per contenir la COVID, seguint les mesures marcades per les autoritats sanitàries.

BSA APPediatria celebra els 3 anys obsequiant els seguidors amb el webinar «coVIDA»

Per commemorar la fita, a banda del vídeo, l'equip ha preparat el webinar «coVIDA». L'objectiu és oferir informació professional als seus usuaris sobre temes que preocupen les famílies més enllà de la COVID19. Si encara no teniu l'app, podeu descarregar-la en IOS o AndroidDurant el webinar, a part de compartir coneixement de la mà dels especialistes, hi haurà el sorteig d'un regal entre els participants.

 

L'Hospital Municipal de Badalona, un dels escenaris del test de dos robots especialitzats en logística hospitalària

L'Hospital Municipal de Badalona, escenari del test dels dos nous models de robots creats per la companyia PAL Robotics i especialitzats per al seu ús en l'àmbit de la logística hospitalària.

 

Més que mai, vacuna't de la grip

S'inicia la campanya de vacunació antigripal estacional, adreçada especialment a les persones que tenen risc de complicacions si pateixen la grip i també a les persones o grups que poden transmetre la grip a persones en situacions d'alt risc, com ara els professionals de la salut. Usuaris de BSA que formeu part d'un grup de risc, demaneu cita per vacunar-vos i adreceu-vos als punts de vacunació segurs que s'han habilitat als diferents centres d'Atenció Primària de BSA.

300 ecografies als dos CAPs de BSA, des de la seva implantació aquest estiu

El 98% de les ecografies generades als dos centres han estat resoltes directament en menys d'una setmana. 

més notícies

agenda de salut

Magatzem audiovisual de BSA

27
Novembre
hour

10:10

place

Badalona Serveis Assistencials

Repositori de coneixement

27
Novembre
hour

10:05

place

Badalona Serveis Assistencials

Comunitat amb imatges

27
Novembre
hour

10:00

place

Badalona Serveis Assistencials

    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació