Badalona Serveis Assistencials

DESTAQUEM

Coronavirus SARS-Cov-2

Consulteu la informació del Canal Salut del Departament de Salut, font oficial, competent, veraç i en revisió permanent. Informeu-vos de totes les mesures, recomanacions i aplicacions per a la ciutadania, com l'accés a La Meva SalutDestaquem les noves mesures aplicables a Badalona per evitar els brots de la COVID19 de 18 de juliol. I si teniu dubtes sobre com afecta la pandèmia a la dinàmica habitual dels centres de BSA, des del punt de vista dels usuaris, familiars o entitats, podeu consultar l'apartat Preguntes Freqüents.

Més informació

Nova entrevista "Coneixent a" un professional de BSA

Si voleu conèixer la identitat del professional, us animem a llegir l'entrevista.

Més informació

L'AEDV premia la campanya de BSA "No t'hi juguis la pell, tots contra el melanoma"

La campanya «No t’hi juguis la pell, tots contra el melanoma» que Badalona Serveis Assistencials (BSA) ha dut a terme ha estat premiada per la Fundació Pell Sana de l’Acadèmia Espanyola de Dermatologia i Venerologia (AEDV) com l’activitat més original de divulgació en prevenció del càncer de pell 2019.

Més informació

BSA finalista en els X Premis Corresponsables amb el projecte ComSalut

BSA ha estat una de les 11 organitzacions finalistes dels X Premis de la Fundació Corresponsables, que posen en valor les millors iniciatives en matèria de responsabilitat social, sostenibilitat i comunicació. Del total de 600 candidatures, 11 van estar les finalistes en les diferents categories en la gala que es va dur a terme aquest dimarts, 5 de novembre, a IESE Barcelona.

Més informació

"Como afecta la incomparecencia de las extracciones" títol del pòster premiat al XVI Congrés AESMAS

"Como afecta la incomparecencia de las extracciones" títol del pòster premiat al XVI Congrés AESMAS realitzat pels administratius del Call Center.

Més informació

Acte de recepció del guardó de la Comissió Europea a Badalona, com a lloc de referència en innovació en envelliment actiu i saludable

Aquest dimarts, 1 d’octubre, coincidint amb el Dia Internacional de la Gent Gran, s’ha celebrat l’Acte de recepció del guardó rebut per part de la Comissió Europea a Badalona, com a lloc de referència en innovació en envelliment actiu i saludable, gràcies a la candidatura impulsada per Badalona Serveis Assistencials (BSA). 

Més informació

L'Hospital Municipal de Badalona, millor hospital en la categoria diagnòstica d'aparell circulatori dels premis BSH

L’Hospital Municipal de Badalona és reconegut com a millor hospital en la categoria diagnòstica d’aparell circulatori en la I edició dels premis Best Spanish Hospitals Awards (BSH).  El centre hospitalari, gestionat per Badalona Serveis Assistencials (BSA) també ha quedat finalista en la categoria diagnòstica de malalties infeccioses.

Més informació

Notícies

BSA incorpora l’atenció a la patologia COVID19 i el retorn progressiu a l’activitat prèvia a la pandèmia

Igual que la resta del sistema sanitari, BSA porta mesos fent front a la pandèmia del SARS-COV-2, gràcies a l’esforç dels professionals i l’ajuda de la ciutadania responsable. Des del mes de maig, l’organització incorpora un pla d’atenció a usuaris amb COVID19 però que també recupera amb garanties de seguretat i progressivament l’activitat assistencial habitual.

Règim limitat de visites (CSSC i HMB)

La situació epidemiològica actual ens obliga a restringir les visites al Centre Sociosanitari El Carme i limitar el règim de visites a l'Hospital Municipal Badalona.

 

Els centres d'Atenció Primària de BSA estrenen un nou canal televisiu informatiu i milloren l'accessibilitat telefònica

Els Centres d'Atenció Primària de BSA incorporen un nou canal televisiu per enfortir la informació i accessibilitat entre professionals i usuaris i implanten un Contact Center amb la possibilitat tècnica de Callback que millora l’accessibilitat telefònica.

BSA Més A Prop Que Mai

El vídeo és una mostra de la professionalitat i tot un reconeixement al compromís dels professionals de BSA. Vol ser també un gest de confiança cap a la població que actua amb responsabilitat i s'adapta als requeriments de la COVID19 - #BSAMésApropqueMai

més notícies

agenda de salut

Magatzem audiovisual de BSA

21
Setembre
hour

10:10

place

Badalona Serveis Assistencials

Repositori de coneixement

21
Setembre
hour

10:05

place

Badalona Serveis Assistencials

Comunitat amb imatges

21
Setembre
hour

10:00

place

Badalona Serveis Assistencials

    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació