Badalona Serveis Assistencials

DESTAQUEM

Coronavirus SARS-Cov-2

Consulteu la informació del Canal Salut del Departament de Salut, font oficial, competent, veraç i en revisió permanent. Informeu-vos de les mesures de contenció de la COVID-19, i aplicacions per a la ciutadania com és La Meva Salut o el recent qüestionari en línia "SocContacteEstret?".

I si teniu dubtes sobre com afecta la pandèmia a la dinàmica habitual dels centres de BSA, des del punt de vista dels usuaris, familiars o entitats, podeu consultar l'apartat Preguntes Freqüents.

Més informació

Nova entrevista "Coneixent a" un professional de BSA

Si voleu conèixer la identitat del professional, us animem a llegir l'entrevista.

Més informació

Notícies

Limitades les visites als pacients ingressats a l’Hospital Municipal de Badalona i el Centre Sociosanitari El Carme

Amb la situació epidemiològica actual, BSA es veu obligada a prendre mesures extraordinàries en els accessos, restringint les visites dels familiars als pacients ingressats a l’Hospital Municipal de Badalona i el Centre Sociosanitari El Carme de BSA com a mesura de seguretat, a partir del 26 de juliol. 


 

Sense paraules

A BSA ens hem quedat sense paraules, o gairebé sense, perquè volem donar les GRÀCIES majúscul als professionals de l'organització i els nostres usuaris per la seva responsabilitat i compromís. El muntatge opta a "Millor vídeo corporatiu o audiovisual" dels XII Premios Corresponsables.

No vau poder assistir als tallers que BSA va realitzar a la Mobile Week Catalunya 2021?

Us oferim un recull audiovisual dels quatre projectes que Badalona Serveis Assistencials (BSA) ha presentar a la Mobile Week Catalunya emmarcats en la línia estratègica «Amb les TIC, BSA avança» que reuneix l'aposta de l’organització per les noves tecnologies aplicades a la salut, sempre centrades en el benefici últim per al pacient.

 

Campanya vacunació COVID-19

La campanya vacunal contra la COVID-19 continua ampliant-se de manera progressiva, tot depenent de la disponibilitat i de la quantitat de vacunes rebudes, amb la finalitat d’arribar a la immunitat de grup, fonamental per minimitzar els efectes de la pandèmia.

Seguretat, el principal eix del Pla de contingència dual

Igual que la resta del sistema sanitari, BSA ha fet front a la pandèmia del SARS-COV-2, gràcies a l’esforç dels professionals i l’ajuda de la ciutadania responsable. El pla de contingència dual incorpora l’atenció a usuaris amb i sense COVID19 amb garanties de seguretat. 

més notícies

agenda de salut

Activitats Bétula Jove (juliol i agost 2021)

02
Agost
hour

11:34

place

Servei de Rehabilitació Comunitària Bétula (Av/Alfons XIII, 356, entl., Badalona)

Activitats Bétula Adolescents (Juliol i Agost 2021)

02
Agost
hour

11:41

place

Servei de Rehabilitació Comunitària Bétula (Av/Alfons XIII, 356, entl., Badalona)

Magatzem audiovisual de BSA

06
Agost
hour

10:10

place

Badalona Serveis Assistencials

Repositori de coneixement

06
Agost
hour

10:05

place

Badalona Serveis Assistencials

Comunitat amb imatges

06
Agost
hour

10:00

place

Badalona Serveis Assistencials

    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació