Badalona Serveis Assistencials

DESTAQUEM

Coronavirus SARS-Cov-2

Consulteu la informació del Canal Salut del Departament de Salut, font oficial, competent, veraç i en revisió permanent. Informeu-vos de la flexibilització de mesures del tram 1 (14 de desembre), i aplicacions per a la ciutadania com és La Meva Salut

I si teniu dubtes sobre com afecta la pandèmia a la dinàmica habitual dels centres de BSA, des del punt de vista dels usuaris, familiars o entitats, podeu consultar l'apartat Preguntes Freqüents.

Més informació

L’Hospital Municipal de Badalona, millor hospital en la categoria diagnòstica d'aparell múscul esquelètic dels premis BSH

L’Hospital Municipal de Badalona de Badalona Serveis Assistencials (BSA) ha estat reconegut com a millor hospital comarcal en la categoria diagnòstica d’aparell múscul esquelètic de la II edició dels premis Best Spanish Hospitals Awards (BSH), organitzat per la consultora Higia Benchmarking i la companyia ASHO.

Més informació

Nova entrevista "Coneixent a" un professional de BSA

Si voleu conèixer la identitat del professional, us animem a llegir l'entrevista.

Més informació

Notícies

Atenció al dol complicat

BSA ha atès més d’una cinquantena de casos de dol complicat per morts de COVID-19 durant 2020 gràcies a un programa d’acompanyament liderat per Treball Social del Servei de Salut Mental i Addiccions de l’organització.

Nou règim limitat de visites al Centre Sociosanitari El Carme

Amb la situació epidemiològica actual, es desplega el nou règim limitat de visites. Aquest no substituirà el sistema informatiu i telemàtic establert des de l'inici de la pandèmia per apropar la informació i acompanyament necessari entre pacients i familiars.

Campanya vacunació COVID-19

Els Centres d'Atenció Primària de BSA comencen l'administració progressiva i voluntària de la vacuna Pfizer/BioNTech a la població amb grau de dependència 3, persones de 80 anys o més i de l'Atenció Domiciliària. 

BSA, nou membre del Clúster de Salut Mental Catalunya

Aquest mes de Febrer de 2021. BSA passa a formar part del Clúster de Salut Mental Catalunya, organització sense ànim de lucre que treballa per generar un ecosistema que promogui la salut mental de les persones.

Nou butlletí electrònic BSA [+info] 2020

Us oferim les notícies més destacades de 2020 d'una organització sanitària i social com BSA.

 

Seguretat, el principal eix del Pla de contingència dual

Igual que la resta del sistema sanitari, BSA porta mesos fent front a la pandèmia del SARS-COV-2, gràcies a l’esforç dels professionals i l’ajuda de la ciutadania responsable. Des del mes de maig, l’organització incorpora un pla d’atenció a usuaris amb COVID19 però que també recupera amb garanties de seguretat i progressivament l’activitat assistencial habitual.

Suport psicològic davant la situació d'excepcionalitat

Les píndoles de suport d'aquest espai s'adrecen principalment als professionals de BSA, però poden ser útils per a altres col·lectius. Recordem que trobareu el material oficial per a la ciutadania al Canal Salut del Departament de Salut.

 

més notícies

agenda de salut

Magatzem audiovisual de BSA

19
Febrer
hour

10:10

place

Badalona Serveis Assistencials

Repositori de coneixement

19
Febrer
hour

10:05

place

Badalona Serveis Assistencials

Comunitat amb imatges

19
Febrer
hour

10:00

place

Badalona Serveis Assistencials

    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació