Badalona Serveis Assistencials

BSA APPediatria

BSA APPediatria és una eina que permet als pares i mares disposar en la seva butxaca d'informació sanitària fiable, senzilla i propera sobre la salut dels petits de la casa. L'aplicació, disponible en IOS i Android, és un recurs més per informar, formar i empoderar les famílies amb els dubtes més freqüents sobre salut infantil. El projecte està liderat per  professionals assistencials -pediatres i infermeres pediàtriques- que dissenyen els continguts, la majoria dels quals s'ofereixen en format infografia per enviar missatges entenedors a cop d'ull sobre temes quotidians de salut i higiene de vida. Els vídeos i els podcasts són els altres formats que trobareu a l'aplicació. L’app, que ha estat confeccionada amb la col·laboració del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona, està disponible en català i castellà. A més, cada setmana hi han avisos de salut que permeten informar i prevenir les malalties que més ens trobem a les consultes de Pediatria de BSA.

D'aquesta manera, el Servei de Pediatria de BSA vol estendre l’acompanyament a les famílies més enllà dels consultoris. Us podeu fer una idea de què és BSA APPediatria en aquest vídeo.

I us animem a formar part de la família, descarregant-vos l'app, segons sigui el vostre dispositiu mòbil:

    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació