Badalona Serveis Assistencials

Ingressar a l'Hospital

Hospital Municipal Badalona

Davant la situació d'excepcionalitat provocada pel Coronavirus SARS-COV-2, BSA ha dissenyat un pla de contingència dual que integra l'atenció de la patologia COVID19 i el retorn progressiu a l'activitat habitual a la pandèmia.

 

El primer que heu de fer és adreçar-vos al Servei d’Admissions, situat al vestíbul de la planta 0 del centre. Els documents indispensables per fer l’ingrés són:

Finalitzat el tràmit, us indicaran la planta, l'habitació i el llit que us han assignat. En arribar a la vostra habitació, un professional de l’equip d’infermeria us farà l’acollida i us informarà del funcionament dels serveis i dels dubtes que tingueu. A l’habitació, també trobareu la Guia de l'usuari, amb informació que us farà més fàcil la vostra estada en l'Hospital.

Necessiteu un justificant d’ingrés?
Els justificants es tramiten en el Servei d’Admissions, de 7 a 20 hores, de dilluns a divendres. I els caps de setmana i fora de l’horari d’atenció d’Admissions, us podeu adreçar al Servei d’Admissions d’Urgències. Recordeu que els justificants s'han de demanar personalment presentant el DNI o un document acreditatiu.

 

 

 

 

    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació