Badalona Serveis Assistencials

Atenció domiciliària sanitària

Davant la situació d'excepcionalitat provocada pel Coronavirus SARS-COV-2, BSA ha dissenyat un pla de contingència dual que integra l'atenció de la patologia COVID19 i el retorn progressiu a l'activitat prèvia a la pandèmia.

 

BSA té diferents programes i equips per afavorir un servei a domicili integral.

  • El SAID és el Servei d'Atenció Integral a Domicili i suposa una alternativa sanitària a l'hospitalització convencional per aquells pacients que no requereixen de tota la infraestructura hospitalària. Aquesta alternativa proporciona vigilància activa, assistència complexa i el conjunt de tractaments i cures sanitàries que rebria el pacient  a l'hospital però realitzades al seu domicili. També suposa la intervenció orientada a prestar atenció geriàtrica especialitzada en el domicili de pacient fràgil o pacient geriàtric en situació complexa no final de vida que no requereixi continuïtat d'intervenció en règim d'hospitalització geriàtrica. El servei es divideix en tres pilars principals:
    • Hospitalització a domicili
    • PADES: programa de suport al final de vida.
    • EAR: Equips d'atenció residencial.
  • L'equip de gestores de casos són infermeres que valoren, planifiquen, col·laboren i assessoren els usuaris coordinant altres professionals, serveis i recursos. Són el referent i atenen a domicili als pacients amb processos de dependència i/o alta complexitat i els seus familiars. Són els agents d'integració de l'atenció sanitària i social.
  • ATDOM és el programa d'atenció domiciliària de l'Atenció Primària.
    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació