Badalona Serveis Assistencials

Atenció domiciliària social

Davant la situació d'excepcionalitat provocada pel Coronavirus SARS-COV-2, BSA ha dissenyat un pla de contingència dual que integra l'atenció de la patologia COVID19 i el retorn progressiu a l'activitat prèvia a la pandèmia.

 

Gestionem des de l’any 2004 els serveis socials d’atenció a domicili de l’Ajuntament de Badalona, mitjançant una visió integrada de les necessitats socials i sanitàries dels ciutadans i dels serveis que ofereix la xarxa social, sanitària i sociosanitària del municipi.Mantenim una relació directa amb els professionals dels equips bàsics d’atenció social i sanitària i, amb les empreses proveïdores de serveis, promovent el treball en xarxa i situant al ciutadà en el centre de la nostra atenció. El treball en xarxa amb els diferents equips professionals i l’avaluació del treball realitzat, ens permet identificar noves necessitats en la població i adaptar els serveis per oferir una millor resposta a la ciutadania.

Els serveis són:

    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació