Badalona Serveis Assistencials

Participació ciutadana

La relació amb les entitats afavoreix un espai de comunicació i intercanvi per conèixer i posar en valor els actius de salut del territori i treballar en xarxa amb la Comunitat.

A cada Àrea Bàsica de Salut es convoquen reunions dels Consells de Salut de la qual en formen part associacions de veïns, associacions de malalts, farmàcies, AMPA, casals de gent gran, casals de joves, tècnics municipals de salut, representants de l’Administració Local, i professionals del Centre, entre d’altres.

Podeu consultar els principals temes tractats al 2018-2019

De moment queden cancel·lades les reunions dels Consells de Salut com a mesura preventiva per a la contenció del coronavirus SARS-Cov-2, d'acord amb les indiacions del Departament de Salut. Us informarem quan es reprengui aquesta activitat. Gràcies per la vostra col·laboració. 

Per a més informació sobre l’assistència a les reunions dels Consells de Salut podeu enviar un missatge a l’adreça participacio@bsa.cat

 

 

    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació