Badalona Serveis Assistencials

Visitar-se a consultes

Davant la situació d'excepcionalitat provocada pel Coronavirus SARS-COV-2, BSA ha dissenyat un pla de contingència dual que integra l'atenció de la patologia COVID19 i el retorn progressiu a l'activitat habitual a la pandèmia.

 

Què cal fer si vull que em visiti un especialista? 

En cas vulgueu sol·licitar una visita amb un metge/ssa especialista,  ho heu de fer a través del vostre metge de família o pediatre, els quals, si ho consideren necessari, tramitaran la derivació.


On puc programar aquesta visita?

Si la visita és de caràcter ordinari, la podeu programar des del CAP. Si és urgent o preferent, la valora l’especialista i us avisaran per carta o per telèfon.

 

Què cal portar per a la visita?

Sempre que vingueu a les consultes de l’Hospital heu de portar la vostra Targeta Sanitària Individual (TIS).

 

Com sol.licitar un justificant de visita de consultes externes?

Els justificants d’assistència a una visita de consultes externes l'heu de sol·licitar a través de la màquina de gestor de cues que trobareu tant l'entrada de l'edifici de l'Hospital Municipal de Badalona, com a la planta baixa de l'edifici de Sant Anastasi. En el cas que necessiteu un justificant d'acompanyant cal que el demaneu en el punt d'informació.

Recordeu que els justificants s'han de demanar personalment, al finalitzar la visita mèdica i que cal presentar el DNI o un document acreditatiu.

 

Què cal fer si no puc assistir a la visita?

Si us sorgeix un imprevist anul·leu la visita, és molt important fer-ho amb la suficient antelació, per afavorir que una altra persona pugui ser atesa en el vostre lloc. Per anul·lar la visita i reprogramar una nova, truqueu al telèfon: 

  • 93 460 39 00 de dilluns a divendres de 8 a 20 hores, o bé
  • 93 464 84 00 de dilluns a dijous de 8:30 a 19:30 hores i divendres de 8:30 a 14 hores.
     
 

 

    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació