Badalona Serveis Assistencials

BSAlut

BSAlut és el pla de mitjans socials de BSA per divulgar informació, fomentar la prevenció i promoció de la salut, així com la comunicació i participació entre els seus públics. BSAlut forma part dels canals de comunicació de l'organització. 

 

 

 

BSA aposta per l'evolució i ho fa gràcies als seus professionals i a una voluntat permanent per la innovació. El nostre model de gestió integral, responsable socialment, compagina la  tecnologia i la humanització, tenint en compte la nostra missió: oferir una atenció de qualitat i propera a la persona. Volem, per tant, generar i compartir coneixement i en aquest sentit, els mitjans socials són importants. En aquest vídeo destaquem els objectius principals de BSAlut.

 

 

 

   Els mitjans socials de BSA són:

    I els canals pediàtrics: 

 

 

 

Per garantir una bona convivència digital, recomanem la lectura de les normes de participació dels mitjans socials de BSA.

BSA està adherida a la iniciativa Salud sin Bulos per combatre les mentires de salut a Internet i les xarxes socials per tal de contribuir a que hi hagi informació veraç i fiable a la xarxa. 

    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació