Badalona Serveis Assistencials

Pla estratègic

Pla estratègic
2016 - 2018

El Pla estratègic planteja sis grans línies de treball: model assistencial orientat al Pla de salut de Catalunya 2016-2020, organització més sostenible i eficient, desenvolupament professional i gestió de persones, comunicació i transparència, participació, proximitat i accessibilitat, i innovació i recerca. Més d'un centenar de professionals de Badalona Serveis Assistencials, representants d'entitats socials i referents externs del sector de salut i social contribueixen a l'elaboració del document. Com a exercici de transparència i retorn, facilitem l'Avaluació Pla estratègic 2016-2018 que ha de servir per continuar millorant. A partir de l'any 2019 es prorroga el pla estratègic vigent i al mateix temps es comença a treballar les noves prioritats estratègiques de l'organització. 

 

Pla estratègic
2013 - 2015

Sota el lema “Compromís, complicitat i coresponsabilitat”, Badalona Serveis Assistencials aplica el Pla estratègic 2013-2015. La sostenibilitat de l’organització, el compromís amb usuaris i professionals i la coresponsabilitat institucional per contribuir a la viabilitat del model sanitari català són alguns dels elements que l’identifiquen. Com a exercici de transparència i retorn, facilitem l'Avaluació Pla estratègic 2013-2015 que ha de servir per continuar millorant.

    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació