Badalona Serveis Assistencials

Vídeos de Salut

BSA disposa d'un Canal Youtube, un magatzem audiovisual on publiquem vídeos de forma dinàmica i amb objectius diferents. Podeu consultar la llista de reproducció de Vídeos sobre Promoció de la Salut, els publicats dins l'aplicació del Servei de Pediatria BSA APPediatria adreçats a un públic familiar,  els vídeos "Sabies que" que representen una finestra a les històries i anècdotes d'una organització santitària i social com és BSA, els vídeos "La seguretat comença per tu" apostant per la qualitat i la seguretat del pacient, les píndoles audiovisuals sobre Estratègia digital o els vídeos més corporatius i/o institucionals mostrant què és BSA i el seu compromís amb la responsabilitat social.

  També podeu consultar els vídeos sobre la COVID19 i com afecta a BSA i els seus usuaris.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

D'altra banda, el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ofereix vídeos sobre    salut al Canal Salut, que poden ser del vostre interès.

    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació