Badalona Serveis Assistencials

l'organització

Som una organització de titularitat municipal que prestem serveis integrals de salut i socials a la població del Barcelonès Nord i al Baix Maresme, per tal de promoure, mantenir i restablir la salut individual i comunitària i afavorir el benestar de les persones. Tenim 16 centres i uns 1.400 professionals per atendre una població superior als 430.000 habitants. Donem servei en els diferents nivells assistencials, és a dir, en l'atenció primària, l'hospitalària, la sociosanitària i la salut mental i addicions. També atenem la salut sexual i reproductiva i la salut laboral.

Amb més de 80 anys d'història, oferim l'atenció de salut i social a les persones des dels seus primers dies, fins al procés final de la vida. La nostra història es remunta al 1932, any de la posada en marxa de l'Hospital de Badalona. Després de diverses dècades de funcionament, la institució es consolida a finals dels 70, amb el suport de les administracions, i inicia la seva evolució cap al que és avui: una organització sanitària integral. A Badalona Serveis Assistencials mantenim ferm el compromís municipal per a una oferta de qualitat en matèria de salut i atenció a la dependència.

 

 

CRONOLOGIA INSTITUCIONAL

 

    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació