Badalona Serveis Assistencials

Tràmits freqüents i dubtes

Davant la situació d'excepcionalitat provocada pel Coronavirus SARS-COV-2, BSA ha dissenyat un pla de contingència dual que integra l'atenció de la patologia COVID19 i el retorn progressiu a l'activitat habitual a la pandèmia.

 

On podeu programar aquesta visita?

Podeu programar la visita trucant al 93 388 23 74 o bé de forma presencial a l’ASSIR Gran Sol, situat a l’Avinguda Doctor Bassols 112-130 de Badalona.

L’horari d’atenció a l’usuari és de dilluns a divendres de 8:00 a 14:00 i de 15:00 a 19:30.

 

Si no podeu assistir a la visita, què heu de fer?

Si us sorgeix un imprevist anul·leu la visita, és molt important fer-ho amb la suficient antelació, per afavorir que una altra persona pugui ser atesa en el vostre lloc.

Per anul·lar la visita i reprogramar-ne una de nova, podeu fer-ho trucant al 93 388 23 74 o de forma presencial al mateix centre.


Què cal fer per demanar un justificant de visita?

Els justificants de visita s'han de demanar a la mateixa consulta mèdica.

 

Heu d’avisar si canvieu de domicili o de telèfon?

És important que tinguem les vostres dades actualitzades, per notificar-vos canvis o informació del vostre interès. Aviseu-nos trucant al 93 388 23 74 si canvieu de telèfon o de domicili, també ho podeu fer de forma presencial en el centre. 

 

Què cal fer per demanar un informe mèdic?

Haureu d'omplir un full de sol·licitud d’informe mèdic o d'història clínica que us proporcionarà el personal d’Atenció al Ciutadà, signar-lo, i adjuntar la documentació pertinent:

  • DNI si la documentació demanda és pel mateix interessat,
  • Document acreditatiu de representació legal, DNI de la persona autoritzada i/o fotocòpia del llibre de família, si la documentació sol·licitada fa referència a una tercera persona.

Quan tinguem preparada la documentació us avisarem per passar a recollir-la.

    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació