Badalona Serveis Assistencials

Docència

La docència és un dels pilars de l'organització i suposa un compromís amb els professionals del món de la salut i amb la societat, amb l’objectiu de millorar la salut de les persones i el sistema sanitari.

BSA disposa d’una Unitat Docent multiprofessional d'Atenció Familiar i Comunitària per a la formació d’especialistes i té convenis de col·laboració amb universitats i centres d’ensenyament de tot Catalunya. Històricament, BSA va ser acreditada l’any 1996 com a Unitat Docent per a la formació d’especialistes en Medicina Familiar i Comunitària. L’any 2012 es va acreditar provisionalment per a la formació d’especialistes en Infermeria Familiar i Comunitària. L’any 2016 es va obtenir l’acreditació definitiva com a unitat docent multiprofessional. 

Podeu consultar la "Guia Itinerario Formativo Tipo (GIFT) y cronograma de la UDM de AFyC de Badalona Serveis Assistencials"

D'altra banda, la docència de pregrau, postgrau i cicles formatius engloba tots aquell alumnat que fan pràctiques a BSA, mitjançant un acord de col·laboració amb la seva entitat formadora. L'alumnat pot ser de qualsevol grau universitari o cicle formatiu dels quals BSA tingui en plantilla algun professional. 

Si voleu contactar amb la Unitat Docent, adreceu-vos a: unitatdocent@bsa.cat

 

FUTURS RESIDENTS D'ATENCIÓ FAMILIAR I COMUNITÀRIA

Organització sanitària i social integral (OSSI). Atenem a les persones en totes les línies assistencials: primària, hospitalària, sociosanitària, salut mental i addiccions. Més enllà dels límits físics, l'ADN de BSA està marcat per l'activitat comunitària i una aposta per la innovació. Som una entitat amb un llarg recorregut que inverteix la seva experiència en millorar el futur i benestar de les persones.

Institució propera i centrada en el resident. Formem, en exclusiva, residents d’Atenció Familiar i Comunitària, tant de medicina com d’infermeria afavorint l'excel·lència curricular i laboral.

Cultura docent. Organització orientada a la docència, amb un equip consolidat i formació personalitzada i flexible.

El resident sempre suma. El resident ens aporta també coneixement que transferim dins i fora d’una organització referent en la prestació innovadora de serveis integrals de salut i socials, que creix amb la participació dels professionals, la ciutadania i l’entorn.

 

 

EN PRIMERA PERSONA

Tres dels nostres residents ens expliquen per què van seleccionar fer la residència a BSA en aquest vídeo i els motius pels quals van optar per l'especialitat de Familia i Comunitària. També la unitat docent i dos tutors apropen els punts forts de l'organització en aquest vídeo.

Si voleu més informació, podeu contactar amb:  unitatdocent@bsa.cat

 

PROFESSIONALS DE BSA

Si ets un professional de BSA i estàs consultant aquest espai des d'un dispositiu de l'organització, podràs accedir-hi al Portal de Docència, eina interna docent de BSA.

 

    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació