Badalona Serveis Assistencials

Atenció a l'Usuari

Com podem ajudar-vos? La Unitat d'Atenció a l'Usuari (UAU) és la unitat encarregada de gestionar les vostres opinions, suggeriments o reclamacions, que ens podeu fer arribar mitjançant l'Espai d'opinió

A més a més, us oferim informació i suport sobre:

  • El Document de Voluntats Anticipades (DVA): és un document en el qual podeu explicar prèviament quin tractament mèdic voleu rebre. El podeu redactar fins i tot quan no patiu cap malaltia. L'objectiu del DVA és mantenir el respecte a les decisions personals dels pacients i augmentar la seguretat dels professionals a l'hora de respectar-les.

  • Una segona opinió mèdica: Les persones que tenen dret a l'atenció sanitària amb càrrec al Servei Català de la Salut poden exercir el dret a obtenir una segona opinió mèdica sobre el seu procés patològic per a determinades malalties o circumstàncies.
  • Els Drets ARCOPOL: són drets de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals estableix els drets de qualsevol persona afectada o interessada (persona física titular de les dades) en relació amb el tractament de les seves dades de caràcter personal. Els drets són: Accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació.
  • Donació d’òrgansQualsevol persona pot ser donant potencial, sempre que en vida no s’hagi manifestat en contra de la donació.

 

Les dades de contacte de la UAU són les següents:

Hospital Municipal de Badalona

Adreça:                                                              Via Augusta, 9-13, 08911 Badalona 
Telèfon:                                                              93 464 84 41 
Atenció telefònica:                                          de dilluns a divendres, no festius, d'11 a 14 h (les visites presencials queden anul·lades arran el context epidemiològic actual)
Correu electrònic:                                            atenciousuari@bsa.cat 


Gràcies per ajudar-nos a millorar.

    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació