Badalona Serveis Assistencials

Voluntariat

El voluntariat és el conjunt de persones que dediquen una part del seu temps lliure a realitzar una acció al servei els altres o de la comunitat en general, sense esperar res a canvi. Els voluntaris efectuen un servei de tipus cívic o social com a compromís d'actuació a favor de la societat i de la persona. A BSA tenim el plaer de comptar amb programes i iniciatives de voluntariat gràcies al suport de persones i entitats a les quals, volem donar les gràcies.

La formació en perruqueria i maquillatge a pacients oncològics gràcies a l’entitat PICAM; la tasca de voluntariat que les persones voluntàries de l’entitat Amics de la Gent Gran fan al Centre Sociosanitari El Carme o dins el projecte Grans Veïns del CAP Nova Lloreda; el programa de voluntariat del Servei de Cures Pal·liatives del Centre Sociosanitari El Carme gràcies als voluntaris de l’AECC són exemples.

    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació