Badalona Serveis Assistencials

Servei d’atenció a domicili

 

El servei d'atenció a domicili ofereix un conjunt organitzat i coordinat d’accions que es realitzen bàsicament a la llar de la persona i/o família, dirigides a proporcionar atencions personals, ajuda a la llar i suport social a aquelles persones i/o famílies amb dificultats de desenvolupament o d’integració social o manca d’autonomia personal.

 

El Servei d’atenció a domicili pot tenir objectius assistencials, educatius, preventius i de seguiment amb la finalitat última de promoure l’autonomia de les persones, per això, totes les accions desenvolupades pels professionals estan orientades a que l’usuari pugui desenvolupar de manera autònoma les diferents activitats de la vida diària.

 

Disposar d’aquest Servei suposa l’assignació d’unes hores d’atenció a domicili en franges horàries de matí, migdia i tarda pel suport en les activitats de la vida diària per un dels professionals d’atenció personal del servei.  Les franges horàries d’atenció són prioritàriament:

  • Higiene personal: entre les 08.00 i les 11.00 hores.

  • Preparació d’àpats: entre les 12.30 i les 15.00 hores.

 

Què podeu fer per gaudir d’aquest servei?

Si penseu que podeu necessitar el servei adreceu-vos al vostre treballador social de referència. Aquest professional és el responsable de valorar la idoneïtat del servei, assignar-ho i fer-ne el seguiment.

 

El servei s’ha de pagar?

D’acord amb l’Ordenança General Reguladora de Preus Públics vigent i en funció de la informació econòmica presentada, el servei pot estar subjecte a copagament.

    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació