Badalona Serveis Assistencials

Servei d'atenció a la llar

El servei d'atenció a la llar garanteix unes condicions higièniques adequades de l'habitatge, mitjançant un servei d'1,5 hores a la setmana, en un únic dia de servei.

 

Les activitats que realitzem a domicili són: neteja i desinfecció de la cambra del bany  (WC, lavabo, bidet, dutxa o banyera), neteja dels marbres de la cuina, escombrat i fregat de la totalitat dels sols i neteja de la pols en el mobiliari del menjador i de les habitacions. Puntualment es realitza: neteja dels mobles de la cuina per la part exterior, neteja de les rajoles de la cuina i del bany, neteja de llums, portes i vidres, marcs de portes i finestres. Queden excloses: les neteges en profunditat, els armaris per dins, cortines i persianes, patis interiors i exteriors, finestres exteriors, sofàs i catifes, així com d’altres activitats no contemplades a l’apartat anterior.

 

Què podeu fer per gaudir d’aquest servei?

Si penseu que podeu necessitar el servei adreceu-vos al vostre treballador social de referència. Aquest professional és el responsable de valorar la idoneïtat del servei, assignar-ho i fer-ne el seguiment.

 

El servei s’ha de pagar?

D’acord amb l’Ordenança General Reguladora de Preus Públics aprovada l’1 de juliol de 2016 i en funció de la informació econòmica presentada, el servei pot estar subjecte a copagament.

    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació