Badalona Serveis Assistencials

Àpats a domicili

El servei d’àpats a domicili té com a objectiu proporcionar un àpat al dia, assegurant una dieta sana i equilibrada a aquelles persones que no poden realitzar les activitats necessàries per seguir una dieta adequada i no tenir suport en aquestes tasques.

Cada dia la persona beneficiària del servei disposarà d’un primer plat, un segon plat, postres i pa, segons el menú establert pels professionals de l’empresa lliuradora del servei. El lliurament dels àpats setmanals es realitzarà tres dies a la setmana en fred.
 

Existeixen dietes: normal, diabètica, hipolipídica, hiperproteica , amb opcions de: fàcil masticació, triturada, amb sal o sense. La fruita es podrà lliurar pelada o sense pelar en funció de les capacitats físiques de l’usuari. Existeixen menús adaptats per les persones que acreditin una al·lèrgia o intolerància alimenticia.
 

Per poder gaudir del servei és necessari romandre al domicili el dia de lliurament dels àpats, disposar de nevera per a respectar la cadena del fred des del lliurament dels àpats fins que es mengin i d’un microones per a regenerar el menjar.

 

Què podeu fer per gaudir d’aquest servei?

Si penseu que podeu necessitar el servei adreceu-vos al vostre treballador social de referència. Aquest professional és el responsable de valora la idoneïtat del servei, assignar-ho i fer-ne el seguiment.

 

El servei s’ha de pagar?

D’acord amb l’Ordenança General Reguladora de Preus Públics vigent, i en funció de la informació econòmica presentada, el servei està subjecte a copagament.

    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació