Badalona Serveis Assistencials

notícies

CERCAR
14/11/2019

L'alcalde de Badalona, Àlex Pastor i la regidora de l'àmbit de Salut de l'Ajuntament de Badalona, Teresa González, visiten el nou mamògraf digital del Servei de Diagnòstic per Imatges, ubicat a l'Hospital Municipal de Badalona de Badalona Serveis Assistencials (BSA)

07/11/2019

Al voltant d’un centenar de persones van assitir a la jornada “La salut mental és feina de tots”, organtizada per BSA, l'ICS, amb el suport de l'Ajuntament de Badalona. L'acte va ser inaugurat per l’alcalde de Badalona, Álex Pastor, la gerent de BSA Pilar Otermin i el director del Servei d’Atenció Primària del Barcelonès Nord i Maresme de l’ICS, Joaquim Verdaguer.

 

31/10/2019

Aquest dimecres, 30 d’octubre, l’Hospital Municipal ha acollit la penúltima Aula de Salut de l’any “Parlem de Salut Mental”. Esther Lobo, cap del Servei de Salut Mental i Addicions i Hernán Sampietro i Núria Prats, d’ActivaMent - entitat constituïda, autogestionada i dirigida per qui han travessat o estan vivint una situació de patiment psicològic o diversitat mental- van ser els ponents d’una xerrada que va tornar a omplir la sala.

 

29/10/2019

"Sabies que" és la finestra audiovisual dels moments, de les històries, de les anècdotes, que vivim a la nostra feina. Comencem amb un homenatge a José González Ballesteros i Isamat Saldo, les seves famílies i els professionals que van fer l'acompanyament de final de vida. 

17/10/2019

El blog de Pediatria fa avui exactament 8 anys que va néixer i continuen les aventures d'aquest espai virtual d'informació pediàtrica que oferim la ciutadania de forma fiable i professional i només vol compartir aquest missatge d'agraïment en format vídeo.

 

més notícies
    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació