Badalona Serveis Assistencials
ALADDIN

L'objectiu del projecte és utilitzar l'estat de les TIC per desenvolupar una solució integrada per a l'autogestió de pacients amb demències i desenvolupar eines innovadores per donar suport a aquest procediment. Aquesta solució es pot concebre com una plataforma integrada que permeti el seguiment a distància de l'estat del pacient i facilitant la intervenció personalitzada i la cura adaptativa.

El projecte té com a objectiu:

- Donar suport a mantenir la salut i la capacitat funcional, mitjançant l'avaluació de riscos i la detecció precoç de símptomes de deteriorament dels pacients i els signes de socors dels seus cuidadors.
- Proporcionar els mitjans per a l'autocura i l'autogestió de les condicions cròniques, a través del desenvolupament de xarxes socials i d'eines educatives.
- Proporcionar un valor afegit a la persona, aprofitant la seva qualitat de vida i donant suport a l'actualització moral i mental dels pacients i els cuidadors.
- Potenciar l’entorn domèstic de l’atenció a través d’eines de TIC fàcils d’usar per a un seguiment freqüent i discret.

Web del projecte:

http://www.aal-europe.eu/projects/alladin/

< TORNAR
    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació