Badalona Serveis Assistencials
ReAAL

Si la salut, la seguretat, la comoditat, la integració social o el suport a la mobilitat, es pot necessitar assistència en qualsevol aspecte possible de la vida quotidiana. Des del punt de vista de la inversió, el mercat d’AAL hauria de permetre a les persones en perill de perdre la independència escollir el conjunt d’aplicacions i serveis de l’Ambient Assisted Living (AAL) al llarg del temps juntament amb les necessitats reals. Se suposa que les plataformes obertes són l’habilitador d’aquesta evolució gradual del sistema i donen suport als productes i serveis perquè siguin més assequibles, més resistents al futur, adaptables i accessibles.

ReAAL investiga aquests supòsits a través de diversos pilots, cadascun amb un enfocament diferent. Si es pot mostrar la utilitat de la plataforma i es difonen els coneixements tècnics relacionats amb una comunitat d’interès associada, sorgirà un ecosistema AAL autoorganitzat, del qual es beneficiaran diversos actors: proveïdors d’aplicacions i tecnologia, proveïdors de serveis, autoritats públiques i responsables polítics els patrocinadors i les masses de consum, sobretot, aquelles persones que desitgin evitar la dependència de les llars d'infermeria, i prefereixen viure de manera independent a casa seva.

Web del projecte: 

http://www.cip-reaal.eu/

 

< TORNAR
    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació