Badalona Serveis Assistencials

Què succeeix amb les relacions amb l'entorn social i local?

Per a BSA les relacions amb tots els actius incloent les del món social i local són molt importants i formen part de les línies estratègiques de l'organització. Davant les mesures de prevenció i les conseqüents limitacions de les activitats presencials, s'han ajornat, limitat o canviat la modalitat d'algunes de les activitats que BSA estableix amb la comunitat. L'objectiu és afavorir un espai de comunicació i intercanvi per conèixer i posar en valor els actius de salut del territori i treballar en xarxa amb la Comunitat.

A la pàgina web, podeu accedir-hi a les diferents xarxes de BSA (Twitter, LinkedIN, Youtube, Flickr i SlideShare) amb contingut per a la prevenció i la promoció de la salut dels diferents públics. Des del punt de vista pediàtric, cal destacar les dues eines en línia com són l'app de Pediatria (BSA APPediatria) i el blog Parlem-ne.

    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació