Badalona Serveis Assistencials
BSA finalista en els X Premis Corresponsables amb el projecte ComSalut
06/11/2019

BSA ha estat una de les 11 organitzacions finalistes dels X Premis de la Fundació Corresponsables, que posen en valor les millors iniciatives en matèria de responsabilitat social, sostenibilitat i comunicació. Del total de 600 candidatures, 11 van estar les finalistes en les diferents categories en la gala que es va dur a terme aquest dimarts, 5 de novembre, a IESE Barcelona.

En la categoria d’Administració Pública, BSA amb el projecte COMSalut va ser una de les quatre finalistes juntament amb el Programa Nacional para la Promoción de Oportunidades Laborales “Impulsa Perú”, Barcelona Activa i la Terminal de Transportes Popayán de Colombia. En aquesta categoria, les entitats premiades han estat la Secretaria General Iberoamericana i la Dirección Nacional Antinarcóticos de la Policía Nacional de Ecuador.

COMSalut CAP Nova Lloreda

Recordem que el projecte ComSalut del CAP Nova Lloreda, destaca les aliances amb els grups d'interès: els professionals, les entitats, la comunitat, l'Ajuntament de Badalona i el Departament de Salut, amb la finalitat de generar activitats conjuntes, potenciar els actius de salut del territori i incrementar la participació de la comunitat. La bona pràctica presentada exposa les activitats dutes a terme arran de la detecció de necessitats de la població, principalment en benestar emocional i soledat de les persones grans.

En aquest sentit al 2018 es van organitzar 8 conferències sobre benestar emocional, a les quals hi van assistir 144 persones, sobre gestió de les emocions, hàbits saludables, ioga, activitats per a joves, mediació, entre d'altres aspectes. Així mateix les persones voluntàries de la comunitat que participen en el projecte Gran Veïns, per detectar persones soles en situació de risc i activar el recurs social o sanitari més adient, van informar al CAP Nova Lloreda sobre 7 casos, sense incidència greu, als quals se'ls va oferir recursos de la comunitat per fomentar la socialització. Les activitats han tingut continuïtat durant el 2019.

Més imatges del lliurament dels premis al Canal Flickr de BSA.

Podeu consultar més informació de la gala de premis Corresponsables.
 


printer
|
Compartir:
linkedin
twitter
facebook
gmail
< TORNAR
    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació