Badalona Serveis Assistencials
Campanya vacunació COVID-19
22/02/2021

Els Centres d’Atenció Primària de BSA han començat a vacunar amb Pfizer/BioNTech, de manera progressiva, els usuaris de 70 a 79 anys, sempre previ avís per part dels professionals de referència del seu CAP i majoritàriament a través de SMS. Es fa de manera descendent, és a dir, començant per les persones de 79 anys. Per aquest motiu, és tan important tenir les dades de contacte actualitzades, tràmit que si és necessari els usuaris amb accés a La Meva Salut poden fer de manera autònoma. A més, BSA informa que els SMS que poden rebre els usuaris des del número 931070431 són oficials i el canal d’enviament de les cites per a la vacunació de l’organització. Aquests SMS especifiquen a l’usuari dia, hora i el seu CAP i l’usuari ha de confirmar assistència contestant SI o NO.

Aquest nou grup de població s’hi suma a l’anterior format per les persones amb gran dependència (grau III), les persones amb grau recorregut de dependència II i I que acudeixen a centres de dia i les persones de 80 anys o més. Aproximadament, un 80% dels usuaris de l’Atenció Primària de BSA d’aquest col·lectiu ha estat vacunat mínim amb la primera dosis.

Des de l’organització es demana estar atents al telèfon i evitar ocupar les línies demanant informació sobre la vacunació, ja que sempre serà el CAP el que es posi en contacte. Al Canal Salut del Departament de Salut trobareu la resposta a les preguntes més freqüents, així com el Pla de vacunació contra la COVID-19 a Catalunya per a la ciutadania, incloent les recomanacions per accedir al justificant vacunal disponible a La Meva Salut.

La campanya vacunal contra la COVID-19 continua ampliant-se de manera progressiva, tot depenent de la disponibilitat i de la quantitat de vacunes rebudes.

 


printer
|
Compartir:
linkedin
twitter
facebook
gmail
< TORNAR
    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació