Badalona Serveis Assistencials
Campanya vacunació COVID-19
22/02/2021

Actualment, la campanya de vacunació se situa en fase de manteniment i cerca pro activa de les persones sense vacunar. Per tant, la vacunació es mantindrà als centres d’atenció primària –com és el cas dels CAPs de BSA-, els hospitals i els dispositius mòbils i es concentrarà en menys punts massius, garantint així la proximitat de la vacuna a la ciutadania.

A finals de setembre, el Departament de Salut tancava la campanya de vacunació massiva contra la COVID-19, amb 2,8 milions de dosis administrades a la Regió Metropolitana Nord i un 82% de la població major de 12 anys amb la pauta completa. Aquest fet comportava el tancament de la majoria de punts vacunals, com el del Centre Sociosanitari de BSA, que durant els 113 dies de servei ha administrat més de 56.500 vacunes. A la regió queden oberts els dispositius següents: el Palau d’Esports de Granollers, el CAP El Maresme (Gatassa) de Mataró i el punt de Mútua Terrassa, al carrer del Castell, 25, de Terrassa. La vacunació es farà amb cita prèvia (demanant hora al web vacunacovid.catsalut.cat) o sense cita.

 


printer
|
Compartir:
linkedin
twitter
facebook
gmail
< TORNAR
    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació