Badalona Serveis Assistencials
Campanya vacunació COVID-19
22/02/2021

Centre Sociosanitari de BSA, nou espai intermedi de vacunació a Badalona

El dimecres, 12 de maig a la tarda, arranca com a nou punt de vacunació a Badalona el centre sociosanitari de BSA -ubicat al carrer de Sant Jeroni de Murtra, 60, de Badalona- per a ampliar l’oferta de vacunació a la població de Catalunya. L'horari d'atenció és de dilluns a divendres de les 15 a les 21 hores i els caps de setmana i festius, de 9 a 21 hores, sempre segons la disponibilitat de vacunes que hi hagi en cada moment.

Per poder vacunar-se en el Centre Sociosanitari de BSA o en qualsevol dels altres punts del territori cal formar part dels grups convocats pel Departament de Salut, segons dicta en cada moment l’estratègia de vacunació. També poden entrar al web vacunacovidsalut.cat i demanar cita.


Centres d'Atenció Primària de BSA

Els Centres d’Atenció Primària de BSA (CAP Nova Lloreda, CAP Martí i Julià, CAP Progrés Raval, CAP Apenins Montigalà, CAP Morera Pomar, ABS Montgat-Tiana) continuen vacunant, de manera progressiva els usuaris de les franges prescrites pel Departament de Salut. 

Al Canal Salut del Departament de Salut trobareu la resposta a les preguntes més freqüents, així com el Pla de vacunació contra la COVID-19 a Catalunya per a la ciutadania, incloent les recomanacions per accedir al justificant vacunal disponible a La Meva Salut.

La campanya vacunal contra la COVID-19 continua ampliant-se de manera progressiva, tot depenent de la disponibilitat i de la quantitat de vacunes rebudes, amb la finalitat d’arribar a la immunitat de grup, fonamental per minimitzar els efectes de la pandèmia. Per aquest motiu, recordem la importància de tenir les dades de contacte actualitzades, tràmit que els usuaris poden fer de manera autònoma a través de La Meva Salut.  


printer
|
Compartir:
linkedin
twitter
facebook
gmail
< TORNAR
    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació