Badalona Serveis Assistencials
Nova entrevista "Coneixent a" un professional de BSA
25/03/2020

Adjuntem la nova entrevista "Coneixent a" que té per objectiu apropar la tasca dels professionals i generar empatia amb els companys.

Aquest és un dels motius pels quals, les mini entrevistes es publiquen especialment a LinkedIN, la xarxa social professional per excel·lència. Recordeu que, tot i que no tingueu perfil a la xarxa, els continguts són públics per garantir l'accessibilitat. No obstant, us animem a fer-vos seguidors de la pàgina de BSA a LinkedIN per rebre les notificacions quan publiquem nous continguts i, també a interactuar per millorar gràcies a les aportacions constructives.

Si voleu conèixer la identitat de l'entrevistada, podeu descobrir-ho a la següent infografia.


Aprofitem per agrair la seva col·laboració i animar a tots els professionals que vulguin ser entrevistats a que ens adrecin el seu interès a esalut@bsa.cat

Podeu consultar les entrevistes anteriors a l'àlbum específic de Flickr o cercant a la nostra pàgina a LinkedIN i Twitter.


printer
|
Compartir:
linkedin
twitter
facebook
gmail
< TORNAR
    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació