Badalona Serveis Assistencials
Règim limitat de visites (CSSC i HMB)
22/07/2020

La situació epidemiològica actual ens obliga a restringir les visites al Centre Sociosanitari El Carme i limitar el règim de visites a l'Hospital Municipal Badalona.

Centre Sociosanitari El Carme

Des del 20 de juliol, es restringeix temporalment el règim de visites al Centre Sociosanitari El Carme, de manera preventiva i arran la situació epidemiològica actual i les mesures de confinament poblacional vigents des del 18 de juliol decretades pel Departament de Salut. Determinades situacions especials o final de vida queden excloses d’aquesta restricció. 

Davant aquesta mesura de seguretat, s’activa el dispositiu liderat per Treball Social per donar la informació a les famílies, tant de  manera telefònica com per videoconferència, tal i com es va fer durant la primera onada de la pandèmia. Agraïm la responsabilitat de tots els agents implicats, especialment dels pacients i famílies per col·laborar i adaptar-se a aquesta mesura que no té altre objectiu que preservar la salut dels col·lectius més vulnerables.

Tan aviat com sigui possible i segur, s'activarà el règim limitat de visites amb l'objectiu de restablir el dret del o la pacient a rebre visites dels seus familiars i/o propers garantint les mesures de prevenció i seguretat per tal d’evitar l’exposició de risc dels pacients ingressats i dels professionals sanitaris que els atenen en el context de la pandèmia COVID-19 i dels propis familiars.

 

Hospital Municipal de Badalona

En el cas de l'Hospital Municipal de Badalona el règim de visites queda limitat amb la normativa de seguretat: un acompanyant de dilluns a diumenge, de 13 a 15 hores i amb la responsabilitat de no presentar simptomatologia compatible amb la COVID19 i respectar les mesures de prevenció. Queden exclosos del règim els familiars de pacients COVID19 positius o sospitosos.

 

En el cas del Servei d'Urgències: wi l’estat de salut ho permet, podrà accedir-hi la persona autoritzada seguint les indicacions. L’horari a l’Àrea de Crítics i Observació és de 13.30 a 14.30 i de 19.30 a 20.30 hores, tot i que la informació mèdica serà tramesa per via telefònica.  Podeu llegir la resta de normes al document adjunt.

 

 

 

 

 

 

No obstant, no es permet la lliure circulació pels centres per seguretat. Per tant, de moment continua la restricció dels acompanyants per a la resta de visites i/o proves. Només els menors, persones dependents o en situacions especials podran ser acompanyats en aquelles situacions que requereixin d’una visita presencial.


printer
|
Compartir:
linkedin
twitter
facebook
gmail
< TORNAR
    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació