Badalona Serveis Assistencials
“Sabies que”, nova línia de continguts audiovisuals
29/10/2019

Pertànyer a una organització com BSA comporta molta responsabilitat i també l’orgull d’ajudar directa o indirectament a la millora de la salut i el benestar de les persones. En el nostre dia a dia, succeeixen milers d’històries que creiem, han de ser explicades. Sabies que” és una nova línia de continguts audiovisuals disponible al nostre Canal Youtube. Vol ser la finestra dels moments, de les històries, de les anècdotes, que vivim a la nostra feina.

Us convidem a visitar aquesta nova llista de reproducció, on trobareu el primer dels vídeos que surt de la iniciativa de la Unitat de Cures Pal·liatives recollint el testimoni d’un usuari arran l’experiència amb el lavabo adaptat, fruit d’un altre gest simbòlic i altruista d’un altre pacient. Aquest vídeo és també un homenatge a José González Ballesteros i Isamat Saldo i les seves famílies.

 


printer
|
Compartir:
linkedin
twitter
facebook
gmail
< TORNAR
    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació