Badalona Serveis Assistencials

Ingressar al Centre

Davant la situació d'excepcionalitat provocada pel Coronavirus SARS-COV-2, BSA ha dissenyat un pla de contingència dual que integra l'atenció de la patologia COVID19 i el retorn progressiu a l'activitat prèvia a la pandèmia.

 

Què fer per ingressar?

Cal que us adreceu al Servei d’Admissions, situat al vestíbul de la planta 0.  Els documents indispensables per fer l’ingrés són:

Finalitzat el tràmit, us indicaran la planta, l'habitació i el llit que us han assignat. En arribar a la vostra habitació, un professional de l’equip d’infermeria us farà l’acollida i us informarà del funcionament dels serveis i dels dubtes que tingueu. A l’habitació també trobareu la Guia de l'usuari, amb informació que us farà més fàcil la vostra estada en l'Hospital.

 

Quina roba i articles d’ús personal necessitareu?

Forma part de la dinàmica del centre que les persones ingressades, sempre que sigui possible, vagin vestides amb roba de carrer. És important que vagi identificada amb el nom del malalt o malalta.

El centre no es fa càrrec de rentar la roba.

Per a la higiene personal, cal que porteu:

  • Raspall o pinta

  • Manyopla o esponja

  • Colònia

  • Raspall i pasta de dents

  • Recipient per a la higiene de la pròtesi dental

  • Llet corporal

Si necessiteu ulleres, pròtesi dental i/o audiòfons, recordeu que els heu de portar.

El personal d’infermeria us farà saber si cal que porteu algun altre article d’ús personal.

    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació