Badalona Serveis Assistencials

Visitar-se a consultes externes

Davant la situació d'excepcionalitat provocada pel Coronavirus SARS-COV-2, BSA ha dissenyat un pla de contingència dual que integra l'atenció de la patologia COVID19 i el retorn progressiu a l'activitat prèvia a la pandèmia.

 

Què heu de fer si voleu que us visiti un especialista?

En cas vulgueu sol·licitar una visita amb un metge o metgessa especialista, ho heu de fer a través del vostre metge de família o altres especialistes, els quals, si ho consideren necessari, tramitaran la derivació.

 

On podeu programar aquesta visita?

Les derivacions es tramiten directament des del centre on es fa la sol.licitud i s'envien al Centre Sociosanitari el Carme. Un cop valorades per el metge especialista es programa la visita i s'avisa al pacient per telèfon o per carta.


Què heu de portar per a la visita?

Sempre que vingueu a les consultes del centre heu de portar la vostra Targeta Sanitària Individual (TSI).

 

Com sol·licitar un justificant de visita?

Justificants per ingrés al centre: es tramiten en el Servei d'Admisions situat a la planta 0. (de 8 a 20 hores).

Justificats de visites a consultes externes: es tramiten a taulell de programació de consultes externes de la 1ª planta. El nostre horari és de dilluns a dijous de 9 a 14 hores, dilluns i dimarts de 15 a 17 hores i divendres de 9 a 13 hores.

Recordeu que els justificants s'han de demanar personalment presentant el DNI o un document acreditatiu.

 

Què cal fer si no podeu assistir a la visita?

Si us sorgeix un imprevist anul·leu la visita, és molt important fer-ho amb la suficient antelació, per afavorir que una altra persona pugui ser atesa en el vostre lloc.

Per anul·lar la visita i reprogramar una nova, truqueu al telèfon: 93 570 47 30 en els següents horaris: de dilluns i dimarts de 9 a 14 i de 15 a 17 hores, dimecres i dijous de 9 a 14 hores o divendres de 9 a 13 hores.

 

    
        

Aquesta web utilitza “cookies” per millorar la vostra experiència d'usuari i per recopilar informació estadística sobre la vostra navegació. Si seguiu navegant, entendrem que ho accepteu. Més informació